Ugrás a fő tartalomra

WAVE Corvinus

A WAVE Corvinus egy 2019 tavaszán induló szakmai diákszervezet, profilja széles spektrumú, hallgatóbarát és innovatív rendezvények szervezése, amelyek kielégítik a diákság aktuális igényeit, és kifejezik szervezetünk értékeit: közösség teremtés, nyitottság és diverzitás.

Mivel foglalkozunk?
Gyakorlati tapasztalatot és egyéni fejlődést biztosítunk rendezvények szervezésen és kurzusokon keresztül, miközben összetartó közösséget, baráti társaságot teremtünk.

Szervezetünk négy teamből áll: Rendezvény, Marketing, Sales, HR. Minden team tagja betekintést nyerhet a rendezvényszervezés világába, valódi gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodhat, miközben egyénileg fejlődhet, és egy szuper baráti társaság tagja lehet.

Elérhetőségeink

Iroda helye: Fővám tér 8. E épület, 21.

Tevékenységeink

A WAVE olyan eseményeket szervez, amelyek kimozdítják a hallgatót a megszokott egyetemi hétköznapokból. Célunk, hogy egyedi, szórakoztató rendezvényeinkkel közelebb hozzuk egymáshoz a corvinusosokat, valamint előadásaink során olyan témákkal foglalkozzunk, amelyek felkeltik a diákság érdeklődését.

Diákszervezetünk rendszeresen szervez aktív, sportos eseményeket, gyűjtöttünk adományokat a MikulásGyár számára, továbbá magunk mögött tudhatunk már számos kerekasztal beszélgetést és interjút személyes, valamint online formában egyaránt. Az elmúlt másfél évben vendégünk volt több ismert partiszervező, fiatal világjárók, valamint olyan nagy nevek, mint Kiss Gergely, Baji Balázs, Dr, Kiss Róbert Richárd, Gerendai Károly, Kádár Tamás, a GROW Csoport, továbbá a Réthy Fashion és a Munch.hu alapítói. 

Jelentkezési információk

A WAVE Corvinus szeretettel vár minden hallgatót, akit érdekel a rendezvényszervezés világa, aki már egyetemi évei alatt szeretne fejlődni, aki felejtehetlen élményeket gyűjtene és egy igazi közösséghez szeretne tartozni. Diákszervezetünk tagjai a projektfolyamatokban, valamint a belsős kurzusokon való részvétel során olyan tapasztalatokat szerezhetnek az itt eltöltött idő alatt, amelyekkel a munka világában is könnyedén megálják a helyüket.

A WAVE ősszel, valamint tavasszal tartja felvételi időszakát, amikor is infóestünket követően a jelentkezni vágyók egy Google Form kitöltése után részt vesznek egy személyes interjún- ekkor vezetőink célja, hogy megismerje a potenciális új tagok készségeit és jellemét.
A felvételt nyert hallgatók előtt ezt követően pedig már nyitva is áll a lehetőség, hogy kihozzák magukból a maximumot, valamint, hogy a számos csapatépítő során megismerjék szervezetünk minden tagját.

Szervezeti felépítés
A WAVE Corvinus felsővezetői szerepét az Elnök és a Társelnök tölti be, a két elnök pedig 2-2 team vezetőjének munkáját felügyeli.
A Rendezvény Team élén 2, a Marketing, a HR, valamint a Sales Team élén pedig 1-1 vezető áll, akik felelősséget vállalnak a csapat megfelelő működéséért, a tagok munkájáért és összetartásáért. Továbbá minden teamben lehetőség van projektvezetői/koordinátori pozíciók elvállalására, ezzel garantáva a tagok személyes fejlődésének lehetőségét.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.20. - 15:16:11