Ugrás a fő tartalomra

Corvinus Consulting Club

A Corvinus Consulting Club célja, hogy megtalálja azokat a tanácsadás iránt érdeklődő hallgatókat, akik kiemelkedő akadémiai, extrakurrikuláris, valamint szakmai tevékenységet folytatnak, és számukra lehetőséget biztosítson egy, a tanácsadásra fókuszáló szakmai diákszervezet keretein belül arra, hogy Ők a minden szükséges iparági tudást, szakmai ismeretet, valamint technikai és interperszonális képességet meg tudjanak szerezni annak érdekében, hogy az Egyetem elvégzése után, vagy közben komoly és realisztikus eséllyel pályázhassanak tanácsadói vagy más professzionális szolgáltatáshoz kapcsolódó pozíciókra.

A diákszervezet küldetése, hogy felfedezze a potenciális, lehetőségeket rejtő diákokat, és tagként a lehető legtöbb ismeretet adja át nekik elsősorban tanácsadói területen. Illetve fejlessze azon képességeiket, amelyek megalapozzák sikerességüket karrierjük során a különböző szakelőadások, interaktív workshopok, továbbá a partnercégek szakmai támogatása által megvalósuló külső, és a szervezet jövőjét meghatározó belső projektek által.

Ezen irányelvek mellett fontos célkitűzése a Corvinus Consulting Clubnak, hogy központja legyen a jelenleg – és várhatóan a jövőben is – meghatározó szerepet betöltő tanácsadók hálózatának, melynek köszönhetően az alumni hálozat tagjai olyan szakmai közösség tagjai lesznek, melynek köszönhetően számos hosszú távú együttműködési kapcsolatot tudnak kialakítani. 

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Célunk a Tanácsadó karrier számodra is elérhető legyen!
A Consulting Club képzésének köszönhetően a Szervezet tagjai egy olyan tevékenységi kör palettából választhatják ki a számukra legideálisabb kombinációt, ami az Ő karriercéljukat a legjobban segítik. Számos nagyszerű előadás, workshop, külföldi és belföldi versenyeken való részvétel, valós üzleti projektek, valamint partnereinkkel közös esemény vár rád nálunk!

Tagjaink sok esetben később a karrierjük során a partnereinknél helyezkednek el. Számos piacvezető partnerünk közül különösen büszkék vagyunk Golden Partnereinkre: a McKinsey & Company-re, a Deloitte-ra, az IncepTech-re és a Mastercard Advisors-ra!

Mit adhat még neked a Consulting Club a professzionális képzésen felül?
Hisszük és valljuk, hogy a hatékony közös munkához igazi csapatszellemre van szükség! Ennek érdekében gyakran veszünk részt csapatépítő programokon és baráti összejöveteleken, valamint nyári táborunkban, amit évente megrendezünk. Tagjainkban kiváló csapatra, új barátságokra, valamint előnyös kapcsolatokra találhatsz! 

Jelentkezési információk

A Consulting Club az első magyar egyetemi klub, amelynek célja a tanácsadás következő generációjának tehetségeinek felkutatása és szakmai fejlesztése. Ennek megfelelően a felvételi folyamat során az iparághoz kapcsolódó képességeket és készségeket keressük. Várjuk jelentkezésedet, amennyiben:
• bármely budapesti egyetemnek aktív jogviszonyú hallgatója vagy,
• magabiztos angol nyelvtudással rendelkezel és
• az egyetemi tanulmányi átlagod legalább 3,80.

A szervezetbe való jelentkezés egész évben nyitva van, azonban van két kiemelt felvételi időszakunk minden szeptember/október és február/március hónapokban.
A felvételi folyamat három részből áll:
1. A jelentkezési folyamat első lépéseként egy angol nyelvű önéletrajzodat és motivációs leveledet kell küldened a info@consultingclub.hu-ra.
2. Amennyiben pozitív elbírálásban részesülsz, e-mailes meghívót fogsz kapni a felvételi második köréről, amely egy numerikus-logikai írásbeli teszt.
3. Végül a felvételi harmadik és egyben utolsó köre egy kb. 25-30 perces személyes interjú. A beszélgetés motivációs és szakmai elemeket is tartalmaz.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.17. - 23:14:17