Ugrás a fő tartalomra

Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány alapvető értékei a versenyképesség, a fejlődés támogatása, és a változás. A versenyképesség számunkra azt jelenti, ha a legtehetségesebb diákok és a legkiválóbb oktatók a Budapesti Corvinus Egyetemet választják, és az itt végzett hallgatók a magyar gazdaság versenyképességét erősítik tovább.

Az egyetem modellváltása befektetés a jövőbe. Közös célunk az, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem 2030-ra a régió legjobb gazdaság- és társadalomtudományi egyeteme legyen.

Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként kezdtük meg ezt az átalakítást. Modellértékű munkánk pedig más intézmények számára is példaként szolgált. Hiszünk abban, hogy az alapítványi fenntartás támogatja a rugalmas és kiszámítható működést, valamint a hosszú távú tervezést. Az alapítványi működtetésű modell elősegíti a gyors reagálást a környező gazdasági, társadalmi és nemzetközi kihívásokra, valamint, hogy hallgatóink még inkább piacképes diplomával és értékálló tudással kerüljenek ki a felsőoktatásból. Emellett az önállóság és a teljesítményalapú bérezési rendszer ösztönzőleg hat az egyetem oktatóira, kutatóira és a szolgáltató területeken dolgozó munkatársakra is.

Célunk, hogy a rugalmasabb környezet biztosítása által a Budapesti Corvinus Egyetem eredményesebbé, sikeresebbé váljon, és értékteremtésével támogassa a helyi és a nemzetközi gazdaság erősödését.

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány kuratóriumának elnökeként sok sikert kívánok a közös munkához!

Hernádi Zsolt

MUC_új
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.16. - 16:38:00