Budapesti Corvinus Egyetem

Mi vár rád a Corvinuson?

Miért a Corvinus?

Miért a Corvinus?

Szeretnél Magyarország egyik legjobb egyetemén tanulni, így jobb esélyekkel indulni a munkaerőpiacon? Hasznosan töltenéd a szabadidőd számos szakkollégiumunk és diákszervezetünk egyikében? Mindezt jó lenne térítésmentes képzés keretében? Nálunk mindez egyszerre lehetséges.

#együttalegjobbak

0
diákszervezet és szakkollégium
0
partneregyetem
0
féle nyelvtanulási lehetőség
0
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak

Bízz magadban, jelöld meg a Corvinust első helyen!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a „biztonsági tartaléknak” szánt képzést teszik az első helyre. Ebben az esetben azonban előfordulhat az, habár megvan a megfelelő pontszámod, amivel bejutottál volna álmaid egyetemére, a nem megfelelő sorrend miatt egy kevésbé erős képzésre vesznek fel. Hozd ki magadból a maximumot, bízz a saját tudásodban és jelöld első helyen a Corvinust! 

Nem kell félned az érettségitől!

Diákszervezetünk, a Studium Generale októbertől májusig tart matematikából, történelemből és közgazdaságtanból ingyenes felvételi előkészítőt. Sikereiket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a velük készülő diákok évente több mint 90 százaléka kerül be az általuk választott felsőoktatási intézménybe.

Az anyagi helyzeted jelent akadályt?

Jelentkezz november 30-ig a Szabó Kálmán Tehetségprogramra, amely a Rajk Szakkollégium kezdeményezése. Ha sikeresen felvételizel, 600.000/960.000 forint szabadon felhasználható ösztöndíjat kaphatsz, valamint a mentorálás és tehetséggondozás előnyeit is élvezheted.

Legyen a Corvinus az első!

Július 7-ig lehet módosítani a felvi.hu-n a felvételi sorrenden, ezért összegyűjtöttünk, miért érdemes a Corvinust az első helyre tenni.

Fontos dátumok

Budapesti Corvinus Egyetem

110 millió forint előnyt jelent a nálunk szerzett diplomád

A piacképes tudás meghozza az eredményét, hiszen kiszámoltuk, hogy corvinusos diplomával egy teljes karrierút alatt várhatóan 340 millió forintot fogsz keresni, ami 110 millió forinttal több, mint az országos átlag.

Világ körüli utak, több pihenés, vagy önfejlesztés? Te mihez kezdenél ezzel az összeggel?

100 ezer forint és 40 pluszpont?
Ismerd meg a Luca Pacioli Kiválósági Díjat!

Budapesti Corvinus Egyetem

Corvinus Ösztöndíj

Térítésmentes képzés az államinál jobb feltételekkel? A Corvinus Ösztöndíjjal nemcsak költségtérítés nélkül tanulhatsz, de az egyetem után szabadon dönthetsz arról, hogy itthon vagy külföldön szeretnél karriert. Ráadásul a Corvinus Ösztöndíj az államilag finanszírozott féléveid számát sem csökkenti és nyelvi hozzájárulást sem kell fizetned. Sikeres felvételi esetén jó eséllyel indulsz az ösztöndíjas helyekért, hiszen a 2022-ben a nappali alapszakra felvett hallgatók csaknem 70%-a, a nappali mesterképzésre felvett hallgatóknak pedig a 90%-a tanulhat térítésmentesen.

Tudj meg mindent alap- és osztatlan képzéseinkről!

Alapképzéseinket a karrierút első lépésének megfelelően alakítottuk ki úgy, hogy a diploma megszerzése után a gyakorlatban is megálld a helyed, bármely tudományterületet is választod. Több szakunk angol nyelven is elvégezhető.

Tapasztalt szakember lennél már frissdiplomásként?

Duális képzéseinknek köszönhetően a nálunk megszerzett elméleti tudásodat már az egyetem alatt is átültetheted a gyakorlatba partnercégeinknél. Tanulmányaid befejezésekor így olyan versenyképes tudással és gyakorlattal rendelkezel majd, ami hatalmas előny karriered indításakor. Sőt az is lehet, hogy már munkaszerződéssel a zsebedben veszed át a diplomádat.

Évente 10 nap fizetett gyakorlat

Hallgatói nagyköveteink véleménye a Corvinusról

Ismerd meg hallgatói nagyköveteink személyes benyomásait, tapasztalatait!

Nemzetközi tapasztalat – hazai feltételek

A külföldi részképzések és szakmai gyakorlatok mellett kettősdiplomát is szerezhetsz. Öt kontinens mintegy 250 partneregyeteme közül választhatsz, ha nemzetközi környezetben szeretnél nyelvet tanulni vagy épp szakmai tapasztalatra vágysz.

Évente 400-500 hallgatónk használja ki nemzetközi lehetőségeinket

Akkreditációk – Világszerte elismert diploma

Az akkreditációk olyan minőségbiztosítást jelentenek, amely révén nemzetközi szinten is mérhetőek és összehasonlíthatóak a különböző egyetemek képzései. Fontos szerepet töltenek be a különböző nemzetközi rangsorok felállításában, ha pedig külföldön szeretnél majd munkát vállalni, sokkal könnyebben felmérik ezek révén leendő munkaadóid a diplomád értékét.

Az AACSB által 2022-ben akkreditált gazdaságtudományi alapképzéseink: Alkalmazott közgazdaságtan, Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Gazdaságinformatikus, Pénzügy és számvitel, valamint Turizmus vendéglátás.

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Térítésmentes képzés, akár 70 ezer forint havi extra és sok egyéb ösztöndíj

A Corvinus Ösztöndíj révén térítésmentesen tanulhatsz a Corvinuson, ám sok más ösztöndíjra is pályázhatsz az Egyetemen. A tanulmányi ösztöndíj maximuma havi 70 ezer forint, de léteznek olyan ösztöndíjak is, amelyeket nem a tanulmányi eredmények, hanem rászorultság alapján igényelhetsz.

Összeköltözünk?

Három budapesti kollégiumunkban nemcsak az albérletnél kedvezőbb áron kaphatsz korszerű szálláslehetőséget, hanem a közösség része is lehetsz. Minden adott ahhoz, hogy nyugodt körülmények között készülj a vizsgáidra, de konditerem és bulik várnak is rád.

Több mint 1100 kollégiumi férőhely

Ne maradj ki a pezsgésből!

7 szakkollégiumunk és több mint 30 diákszervezetünk gondoskodik szabadidőd hasznos és izgalmas eltöltéséről. A szervezetek a közös érdeklődés mentén toborozzák tagjaikat és a szakmai programjaik mellett híresen jó bulik és életre szóló barátságok is várnak rád.

Ha 2024 őszén kezded meg a tanulmányaidat

A következő tanévtől – a nagyobb mozgásteret biztosító változásoknak köszönhetően – az Egyetem átalakítja felvételi pontszámítását. A változásoknak köszönhetően többek között több pluszpont kaphatsz majd a nyelvvizsgákért, pontok járnak a nemzetközi érettségiért és több esélyegyenlőségi pontot is szerezhetsz. Emellett a jelenlegihez képest többféle tantárgyat választhatsz ötödikként tanulmányi és érettségi pontok kategóriáiban is. 

Múlt héten tartottuk mester-, valamint alap- és osztatlan szakos nyílt napjainkat. A két nap folyamán összesen csaknem 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣-en voltatok kíváncsiak egyebek mellett az új, 2023 őszén induló alap- és mesterképzéseinkre. Köszönjük, hogy itt voltatok. 🙏
🆕© Nyugat-Európa slágerszaka, amelyen több miniszterelnök és vezető politikus is végzett, 2023-tól a Corvinuson is elérhető. Filozófia, politika, gazdaság (#PPE) alapképzésünk angol nyelven indul.#CorvinUS #együttalegjobbak #felvételi2023
Most a #BigData mágusa lehetsz! #Üzleti_adattudomány alapképzésünk 2023 őszén indul angol nyelven, amelyre itthon csak a Corvinuson jelentkezhetsz.#CorvinUS
#wednesdayvibes at #CorvinUS#együttalegjobbak #corvinusegyetem #corvinusuniversity #universitycorvinus #university #budapest

Légy informált!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy automatikusan megkapd a továbbtanulással és a felvételivel kapcsolatos legfrissebb információkat!

Felvételi kiadvány

Olvasd el felvételi kiadványunkat!

Mesterképzés egy év alatt

Az alábbi négy mesterszakot akár egy év alatt elvégezheted:

  • Ellátásilánc-menedzsment
  • Közgazdálkodás és közpolitika
  • Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás
  • Marketing
Budapesti Corvinus Egyetem

Budapesti Corvinus Egyetem

Kövess minket!

Felvételivel kapcsolatos technikai kérdésed van? – felvi.corvinus@uni-corvinus.hu

Budapesti Corvinus Egyetem
1093 Budapest Fővám tér 8.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.

X
GEN.:2023.03.27. - 04:29:22