Ugrás a fő tartalomra

Digitális fejlesztések a Corvinuson​

Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Corvinus Egyetem az elmúlt években jelentős digitális fejlesztéseket hajtott végre annak érdekében, hogy a hallgatók számára minél kényelmesebb és hatékonyabb legyen az egyetemi élet. Ezek a fejlesztések nemcsak az oktatást segítik, hanem a diákok mindennapi életét is megkönnyítik.

Ahhoz hogy elérd a felületet, kattins rá, vagy töltsd le itt a MyCorvinus applikációt!

Budapesti Corvinus Egyetem

Intézd Online

A tanulmányi ügyintéző rendszerünk egy helyen gyűjt össze minden fontos információt, ráadásul kiváltja az e-mailes ügyintézés zömét. A felületen több mint 100, dinamikusan kereshető szócikkből tájékozódhatsz, ha tanulmányi ügyintézéssel kapcsolatos kérdésed merül fel. Ha pedig személyre szabott segítségre van szükséged, akkor az eddig megszokott e-mailes ügyintézés helyett a felületen közvetlenül felveheted a kapcsolatot az ügyintéző kollégáinkkal, a megkezdett ügyeket pedig folyamatosan nyomon követheted.

Budapesti Corvinus Egyetem

MyView

A MyView felülete lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy a félév végén részletesebben is megosszák gondolataikat az egyetemi kurzusokkal, oktatóikkal kapcsolatban. A MyView-nak köszönhetően a diákok nagyobb befolyással lehetnek a képzésre, és arra, hogy a következő évfolyam hogyan sajátítja el a tananyagot. A MyView kulcseleme az oktatás minőségfejlesztésének és az oktatóink egyéni fejlődésének biztosításnak.

Budapesti Corvinus Egyetem

Navigator

Az Egyetem saját intelligens platformjának segítségével megtervezheted egyetemi életutadat és karrieredet. Az alapjául szolgáló személyiségteszt segít jobban megismerned önmagadat, rálátnod legerősebb kompetenciáidra és fejlesztendő területeidre. A kapcsolódó mentorprogram keretein belül pedig 360 fokos képet kaphatsz saját profilodról, szakszerű iránymutatást egyetemi életutadhoz, illetve karriertanácsokat az egyetem befejezését követő időszakra. Mi segítünk a jövőd megtervezésében, hogy megvalósíthasd a benned rejlő potenciált!

Budapesti Corvinus Egyetem

MyCorvinus App

A MyCorvinus applikációval egyszerűen és gyorsan elérheted a legfontosabb hallgatói élethez kapcsolódó információt és szolgáltatást. Az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, beleértve az órarendeket, a tananyagokat, a jegyeket, a kuponokat, az egyetem térképét és még sok minden mást. Ezeket az információkat bárhol és bármikor elérheted telefonod vagy táblagéped segítségével. Ha szeretnéd, hogy egyetemi éveid komfortosabbak legyenek, ne habozz letölteni a MyCorvinus applikációt!

Budapesti Corvinus Egyetem

Corvinus Kedvezmények

A MyCorvinus applikációban található kuponok széles választéka közül válogathatsz, ha olcsóbban szeretnél ebédelni, sportolni, szórakozni, vagy akár lakást kivenni. Sőt néhány partnerünk ingyenes belépőjegyeket is kínál különböző kulturális eseményekre. A kuponokat csak a bejelentkezett felhasználók, azaz hallgatóink és munkatársaink érik el. Töltsd le a MyCorvinus applikációt!

Budapesti Corvinus Egyetem

MyVoice

A MyVoice felület olyan platformot biztosít a Corvinus hallgatóinak, amely segítségével a diákok a félév közben is bekapcsolódhatnak az egyetemi párbeszédbe és megoszthatják véleményüket az óráikon tapasztaltak kapcsán. A MyCorvinus alkalmazás azonnal értesítést küld, amikor egy óra értékelésére van lehetőség, a hallgatók pedig anonim módon mondhatják el a véleményüket, így biztos lehet mindenki abban, hogy a hangját meghallják.Töltsd le a MyCorvinus applikációt!

Töltsd le a MyCorvinus applikációt!

Belépés után az alábbi szolgáltatásaink elérhetőek:

• térkép az Egyetemről

• oktatással kapcsolatos információk (órák, kreditek stb.)

• hasznos linkek gyűjteménye

• myView

• Corvinus Kedvezmények

• értesítések a legfontosabb információkról

• hírek, események

Budapesti Corvinus Egyetem

Kövess minket!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 09:11:23