Ugrás a fő tartalomra

Szervezet

Az Egyetem belső szervezeti struktúrájának kialakítása biztosítja az oktatási és tudományos kutatási alapfeladatok, az ezekhez kapcsolódó kiegészítő és szolgáltatási, valamint a működést biztosító funkcionális feladatok szakszerű, hatékony és gazdaságos ellátását. Az Egyetemen ennek értelmében oktatási és tudományos kutatási, szolgáltató (és kompetenciaközpontok) és funkcionális szervezeti egységek működnek.

Az Egyetemet a rektor, az elnök és a kancellár – meghatározott hatáskörében – képviseli. Az Egyetem vezető testületei a következők: Szenátus, Elnöki Testület, Egyetemi Doktori Tanács, Szenátusi testületek. A Szenátus hatásköre – többek között – a Egyetem képzési és kutatási feladatainak meghatározása és végrehajtásának ellenőrzése.

Budapesti Corvinus Egyetem

 Prof. Dr. Szabó Lajos György
megbízott rektor

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Anthony Radev
elnök

Dr. Domahidi Ákos

Dr. Domahidi Ákos
kancellár

A Budapesti Corvinus Egyetem fenntartója 2019. július 1-jétől a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány. A fenntartó az Egyetem működésével kapcsolatos feladatait az Egyetemmel és polgáraival való együttműködésben végzi, különös tekintettel az Egyetem Szenátusára és egyéb testületeire.

Szervezeti felépítés

A szervezeti ábránk interaktív, a szervezeti egységre kattintás az aloldalukra vezet.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.19. - 09:46:33