Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Szervezet

Az Egyetem belső szervezeti struktúrájának kialakítása biztosítja az oktatási és tudományos kutatási alapfeladatok, az ezekhez kapcsolódó kiegészítő és szolgáltatási, valamint a működést biztosító funkcionális feladatok szakszerű, hatékony és gazdaságos ellátását. Az Egyetemen ennek értelmében oktatási és tudományos kutatási, szolgáltató (és kompetenciaközpontok) és funkcionális szervezeti egységek működnek.

Az Egyetemet a rektor, az elnök és a kancellár – meghatározott hatáskörében – képviseli. Az Egyetem vezető testületei a következők: Szenátus, Elnöki Testület, Egyetemi Doktori Tanács, Szenátusi testületek. A Szenátus hatásköre – többek között – a Egyetem képzési és kutatási feladatainak meghatározása és végrehajtásának ellenőrzése.

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Takáts Előd
rektor

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Anthony Radev
elnök

Dr. Domahidi Ákos

Dr. Domahidi Ákos
kancellár

A Budapesti Corvinus Egyetem fenntartója 2019. július 1-jétől a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány. A fenntartó az Egyetem működésével kapcsolatos feladatait az Egyetemmel és polgáraival való együttműködésben végzi, különös tekintettel az Egyetem Szenátusára és egyéb testületeire.

Szervezeti felépítés

A szervezeti ábránk interaktív, a szervezeti egységre kattintás az aloldalukra vezet.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.06.04. - 23:23:42