Ugrás a fő tartalomra

Vállalati partnereinknek

Vállalati és Intézményi Kapcsolatok

A Corvinuson régóta szorosan összefonódik az oktatás, a gyakorlati munka, a vállalati és más külső partnerekkel közösen történő kutató-tervező-fejlesztő tevékenység, amelynek építését, koordinációját és kezelését a Vállalati és Intézményi Kapcsolatok (VIK) végzi.

Számos kutatásban, innovációban, termelésben, értékesítésben részt vevő céggel, gazdasági társasággal alakítunk ki együttműködéseket, amelynek kiemelt fontosságú eleme a Corvinus egyedülálló üzleti értékajánlata. Együttműködéseinkkel megteremtjük a magas színvonalon képzett hallgatóink és az üzleti, intézményi szféra közötti kapcsolatot, amellyel igyekszünk megadni a lehető legtöbb támogatást, inspirációt, szikrát és mentorálást a hallgatóinknak, hogy sikerrel oldják meg a generációk óta legkomplexebb világ kihívásait.

vár a corvinus

Együttműködési lehetőségeink

• Kutatási együttműködési lehetőségek
• Részvétel gyakornoki programban
• Esetmegoldó verseny vállalati partnerségben
• TDK szekciók támogatása és mentorálása

• Megjelenés a Corvinus Career & Business Festivalon
• Szakmai előadások tartása
• Kitelepülés, valamint további megjelenési lehetőségek
• Egyedi vállalatspecifikus képzések kialakítása

Referenciáink

MOL egyetemi nap

A MOL egyetemi napján több száz hallgatónk szakmai előadásokon keresztül ismerhette meg, hogy a körforgásos gazdaság megteremtésével a vállalat milyen fenntarthatósági célokat támogat, és hogy hogyan reformálják meg a hazai hulladékgazdálkodást a következő évtizedekben. A szakmai programok mellett a VR világába is beléphettek a hallgatók és felfedezhették az új MOL Campust, az esemény pedig egy aula koncerttel zárult.

BlackBelt Ötletverseny

A BlackBelt Zrt. már második éve rendez az Egyetemmel együttműködve hallgatói ötletversenyt. Minden évben több tucat inspiráló és kreatív ötlettel pályáznak hallgatóink, akik közül szívesen karolják fel a kellően innovatív és piacképes ötletgazdákat, ezzel lökést adva több új, eredeti fejlesztési projektjüknek.

LEGO kutatási együttműködés

A LEGO nyíregyházi gyáránál a Corvinus kutatócsoportja a gépi tanulás eszközeinek segítségével elemezte az új termékek gyártására történő különböző átállási folyamatokat az egy évig tartó közös munka során, amelyet további projektek követtek.

Írjon nekünk!

Rólunk mondták

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.02.23. - 00:48:58