Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kapcsolódó dokumentumok

A Budapesti Corvinus Egyetem modellváltásáról 2018. szeptemberében döntött Magyarország Kormánya. A modellváltással összefüggő jogszabályalkotási munka eredményeképpen 2019. július 1-jétől a Budapesti Corvinus Egyetem állami fenntartású egyetemből alapítványi fenntartású magánegyetemmé vált. Az ország egyik legjobb, szakterületén pedig legjobb felsőoktatási intézménye, a Corvinus Egyetem ezzel az első modellváltó intézmény felelősségét is felvállalta. További részletek a Stratégiai Keretek dokumentumban, illetve a Corvinus Megújulási Program menüpontban olvashatók.

Kapcsolódó oldalak, dokumentumok

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítványról, a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány és a Budapesti Corvinus Egyetem részére történő vagyonjuttatásról szóló 2019. évi XXX. törvény az alábbi gombra kattintva érhető el.

A Mathias Corvinus Collegium tehetséggondozási programjának és a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány oktatási tevékenységének támogatásáról szóló 2020. évi XXVI. törvény az alábbi gombra kattintva érhető el.

Vágólapra másolva
GEN.:2022.01.20. - 10:26:48