Ugrás a fő tartalomra

Kapcsolódó dokumentumok

A Budapesti Corvinus Egyetem modellváltásáról 2018. szeptemberében döntött Magyarország Kormánya. A modellváltással összefüggő jogszabályalkotási munka eredményeképpen 2019. július 1-jétől a Budapesti Corvinus Egyetem állami fenntartású egyetemből alapítványi fenntartású magánegyetemmé vált. Az ország egyik legjobb, szakterületén pedig legjobb felsőoktatási intézménye, a Corvinus Egyetem ezzel az első modellváltó intézmény felelősségét is felvállalta. További részletek a Stratégiai Keretek dokumentumban, illetve a Corvinus Megújulási Program menüpontban olvashatók.

Kapcsolódó oldalak

Közérdekű információk, dokumentumok

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány felügyeleti szerve: a Fővárosi Törvényszék.
A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány éves beszámolói elérhetők az Országos Bírósági Hivatal honlapján.
A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány által foglalkoztatottak létszáma: 4 fő.
A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány feladatát, alaptevékenységét meghatározó, a szervre vonatkozó alapvető jogszabályok, szabályzatok:

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítványról, a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány és a Budapesti Corvinus Egyetem részére történő vagyonjuttatásról szóló 2019. évi XXX. törvény az alábbi gombra kattintva érhető el.

A Mathias Corvinus Collegium tehetséggondozási programjának és a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány oktatási tevékenységének támogatásáról szóló 2020. évi XXVI. törvény az alábbi gombra kattintva érhető el.

A közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokról szóló 2021. évi IX. törvény az alábbi gombra kattintva érhető el.

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány Alapító Okirata az alábbi gombra kattintva érhető el.

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány Szervezeti és Működési Szabályzata az alábbi gombra kattintva érhető el.

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány adatkezelési szabályzata az alábbi gombra kattintva érhető el.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.18. - 10:44:20