Ugrás a fő tartalomra

Öntevékeny Csoportok Irodája – ÖCSI

Az Öntevékeny Csoportok Irodája közel 150 fővel az egyetem egyik legnépesebb diákszervezete. 1972 óta segítjük az elsőéves gólyák beilleszkedését az egyetemi életbe különböző programjainkkal. Fő eseményeink a Közgáz Gólyatábor, illetve Gólyabál, de ezek mellett számtalan kisebb táborral és rendezvénnyel igyekszünk színesebbé tenni a gólyák első évét. Nagy taglétszámunkból adódóan az instruktortársadalom rendkívül színes, a szervezet pedig szekcióival mindenkinek lehetőséget nyújt a kibontakozásra, illetve önmaga kipróbálására. ÖCSIsnek lenni életérzés, hiszen egyetemi éveink jelentős részét a szervezettel töltjük nyilvános rendezvényeink, illetve saját összerázó programjaink, workshopjaink alkalmával.

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Az egyetemi mindennapok felpezsdítéséhez egész évben aktívak vagyunk.

Az őszi szemesztert a Közgáz Gólyatáborral nyitjuk, folytatva a 0. heti regisztrációs héten tartott összerázó programokkal, amit az AfterGlow napok és a Gólyahajó követ. Szervezetünk legvártabb eseménye a Közgáz Gólyabál, ami Kelet-Közép-Európa legnagyobb beltéri, műemlék jellegű épületében megrendezett egy éjszakás zenés-táncos rendezvénye.

A tavaszt Farsangi eseményünkkel kezdjük, amit a 3 hónapig tartó Bevonó időszakunk zár is, azonban nyár elején már felkészítő táborainkkal elindítjuk a Gólyatábor szervezését, hogy minél feledhetetlenebb élményt tudjunk biztosítani az újonnan felvett Corvinusos hallgatóknak. 

Jelentkezési információk

Olyan hallgatók számára ajánljuk ezt a szervezetet, akik nem félnek a kihívásoktól, szeretnének egy nyitott és támogató közösség tagjává válni. Az ÖCSI-n belül a rendezvényszervezésen, a folyamatos csapatmunkán kívül számos területen kipróbálhatjuk magunkat, minden időszakban újabb skillekkel gazdagodva. Alapvető értékeink közé tartozik a nyitottság, rugalmasság, a kreativitás és ami a legfontosabb: a fejlődés. Szervezetünk minden Corvinusos hallgatót tárt karokkal vár, bevonó időszakunk februárban kezdődik, amely egészen áprilisig tart. Ez alatt a félév alatt heti rendszerességgel tartunk esti programokat, három hétvégi tábor mellett, hogy mindenki bővebben betekintést nyerhessen az instruktor-létbe.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.25. - 04:14:13