Ugrás a fő tartalomra

Padtárs

A Padtárs fő profilja a középiskolás diákok felelős állampolgárokká való nevelése. Célunk, hogy a következő generációkat segítsük azzal, hogy kézzelfogható módon oktatjuk őket a közügyekkel való foglalkozás fontosságára. Interaktív, szimulációs előadásokkal járjuk az ország középiskoláit, ahol a magyar választási rendszerről, a törvényhozás menetéről, az EU-ról, közgazdasági alapfogalmakról beszélünk nekik, játszunk velük.

Alapítás dátuma:

2018

Aktuális elnök:

  • Klein Adrienn (társelnök)
  • Szokolai Balázs (társelnök)
  • Kovács Benjamin (alelnök)

Szervezetünk célja, hogy elősegítse a felelős állampolgárrá nevelést: ennek érdekében középiskolákban tartunk interaktív, szimulációs előadásokat, blogot vezetünk, illetve szerveztünk már vitát közéleti szereplők között is.

Toborzás

A Padtárshoz az év során elérhetőségeinken keresztül bármikor lehet csatlakozni, nincs kiemelt toborzási, jelentkezési időszakunk. Tagjaink többsége társadalomtudományi területről érkezik, ugyanakkor gazdasági témákkal foglalkozókra is számítunk. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik szívesen oktatnának középiskolásokat, nyitottak és szeretnek csapatban dolgozni.

Elérhetőségek

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.13. - 04:17:57