Ugrás a fő tartalomra

Business IT Club – Corvinus

A Business IT Club – Corvinus (BIT Club) az ország első business IT vonalon tevékenykedő diákszervezete. Tagjaink főként gazdaságinformatikus BSc szakos hallgatók, azonban sorainkban bárkit szívesen látunk, aki szeretne elmélyülni az IT világában, azonosulni tud a szervezet céljaival, és ezek megvalósításában aktív szerepet szeretne vállalni – számos programunk pedig külsős érdeklődők számára is nyitott.

A BIT Club 2009-ben alakult meg azzal a céllal, hogy segítse a Corvinus gazdaságinformatikus hallgatóit úgy, hogy egy olyan közösséget alkot, amely szakmailag fejleszti tagjait, versenyképes tudást és lehetőségeket biztosít számukra – és nem utolsó sorban, persze, egy összetartó baráti közösséget alkot hasonló érdeklődésű és gondolkodású fiatalok körében.

Mára 100+ fős hallgatói közösségünk örömmel várja leendő tagjait! 🙂 

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Képzési rendszerünk a Talent Program, ahol az általad választott karrierút – Üzleti Intelligencia, IT tanácsadás vagy Szoftverfejlesztés – során gyakorlatias módon láthatsz bele a világ vezető IT cégeinek mindennapjaiba. Amellett, hogy megismerkedsz a jövő munkahelyeivel, sokkal tisztább képet kapsz arról, hogy az álláshirdetések mögött milyen munka is áll.
A Talent Program kurzusalkalmai mellett belső képzésekkel, workshopokkal, MeetUpok szervezésével is foglalkozunk: ezek témája meglehetősen széles, a mesterséges intelligenciától és az webfejlesztéstől kezdve egészen az Adobe termékek (Photoshop és Illustrator) oktatásáig vagy az adatbányászatig terjed a skála.

Természetesen közösségünk építésére, a tagok közti minél szorosabb kapcsolat és összhang megteremtésére is törekszünk. Csapatépítéssel, rendszeres közösségi programokkal garantáljuk a családias hangulatot és félévente egy egész hétvégés táborral is (ősszel a bevonóval, tavasszal az összerázóval) segítjük az új tagok integrációját.

Jelentkezési információk

Az IT mindenkinek való és ezt tudjuk is! A szervezet jellegéből adódóan főleg gazdinfós hallgatók szoktak hozzánk jelentkezni, de vannak marketinges, gazdmenes és mesterszakos tagjaink is.

Diákszervezetünk tanévente egyszer, az őszi félév során toboroz. Ez általában az augusztus vége-október eleje időszakot öleli fel, de az aktuális információkat – egyéb témával kapcsolatban – mindig megtalálod a honlapunkon, illetve a social media platformjainkon.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.19. - 05:34:30