Ugrás a fő tartalomra

Corvinus Művészeti Akadémia

Mint a Corvinus egyetlen művészetekkel foglalkozó diákszervezete, missziónk a hallgatóság művelődési lehetőségeinek megalapozása kurzusokon, eseményeken és kulturális programokon keresztül.

Alapítás dátuma

2013

Aktuális elnök

  • Rudolf Adél

Művészetekről, művészetekért!

Egy 2013-ban alapított diákszervezet vagyunk, amely a Corvinuson belül és kívül azon hallgatókat mozgatja meg, illetve hozza egy közösségbe, akik a művészetek nagy rajongói, követői, olykor még alkotói is. A tagság koncerteket, workshopokat, előadásokat szervez, a cél pedig minden gazdasági, pénzügyi elmélet mellé színt vinni két előadás közé, vagy utóbbival megtalálni az átfedést és így is keresztezni a diákok szakértelmét szenvedéllyel. A csapat már vendégül látott olyan neveket, mint Rudolf Péter vagy Palya Bea, a 10. évfordulóként szervezett CMAX eseménysorozat végállomása tavasszal pedig az A38 Hajó volt, hol zenekaruk koncertet tartott.

Toborzás

A tagfelvételt minden félév kezdés előtt 1 héttel megnyitjuk és várjuk minden művészlelkű, hétköznapjait megszínesíteni vágyó diák jelentkezését. Jelenleg is szinte minden szakról foglalkoztatunk tanulókat, így talán egyetlen kritériumunk van: a közös szenvedély. Netán felkeltettük volna érdeklődésed, kövesd figyelemmel közösségi oldalainkat a dátumok, jelentkezési infók és híreink iránt.

Elérhetőségek

  • Weboldal: corvinusart.com
  • Facebook: Corvinus Művészeti Akadémia
  • Instagram: @corvinus_art
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 09:37:39