Ugrás a fő tartalomra

Politológus Műhely

A Politológus Műhely ötlete 2013-ban pattant ki néhány politológus-hallgató fejéből. Célunk a közös és egyéni önfejlesztés, a társadalmi felelősségvállalás és az egyetemi évek kiegészítése gyakorlatias projektekkel. Taglétszámunk az évek alatt 60 fölé nőtt, működésünk pedig nem csak az ELTE Állam- és Jogtudományi Karához kötődik már. Szeretnénk egy heterogén közösséggé válni, ami nem húz határokat az egyetemek közé, így 2019 decembere óta jelen vagyunk a Corvinuson is, mint akkreditált szervezet. Emellett több olyan más egyetemről is érkeztek hallgatók a csapatunkba, mint a BME vagy az NKE.

info4-Műhely-Politológus.png

Elérhetőségeink

Iroda helye: 1053 Budapest, Kecskeméti utca 10-12., Politológus Műhely Iroda

Honlap: http://politologusmuhely.hu/

Email: politologusmuhely@gmail.com

Tevékenységeink

Tevékenységünk három legfontosabb része:
Belső képzések: Találkozz elismert politológusokkal! Beszélgess neves közéleti szereplőkkel és politikusokkal! Tegyél fel kérdéseket közgazdász professzoroknak vagy folytass érdekes eszmecserét más szakemberekkel!
Kutatások: Kampányelemzés az országgyűlési választások idején, közvéleménykutatás az EFOTT-on és a távoktatás hatásai a 2020. tavaszi szemeszterében. Szakmai Munkacsoportunk nyitott a változatosságra és az új ötletekre!
Nyílt események: Érdekel, hogyan kell megszervezni egy politikai vitát? Szeretnél moderálni egy kerekasztal beszélgetést? Nálunk közelebbről is megismerkedhetsz a rendezvényszervezéssel!
A társadalmi felelősségvállalás jegyében igyekszünk közösségi média tartalmainkkal is hozzájárulni a tömeg tájékozottságának növeléséhez. Ezen kívül fontos részét képezik mindennapjainknak az olyan közösségi események, mint a múzeumlátogatás, palacsintasütés, sportnap, tábor, társasjáték, fesztiválozás és túra.
Mindezt offline és online egyaránt! 

Jelentkezési információk

Szervezetünk tanévenként legalább egyszer felvételit hirdet, ahol várunk minden olyan felsőoktatási tanulmányokat folytató hallgatót, akit érdekel a politika, közélet, politikatudomány és szeretne ezzel komolyabban foglalkozni, egy baráti közösség támogatásával. Érdemes figyelemmel követni Facebook oldalunkat, mivel először oda kerül ki minden felvételivel kapcsolatos információ.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.23. - 05:01:15