Ugrás a fő tartalomra

Gazdaságelemzők és -matematikusok diákszervezete – GEM

A Gazdaságelemzők és -matematikusok (GEM) Diákszervezete egy 2009 óta működő diákszervezet, melynek küldetése, hogy a matematikai, közgazdaságtani és pénzügyi témák iránt érdeklődő hallgatóknak szakmai- és karrierlehetőségeket biztosítson.

GEM_szórólap-András-Horváth.jpg

Tevékenységeink

A diákszervezet főként a gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés szakon működik. Szakmai partnereinkkel együttműködve szervezünk az egyetemi képzést kiegészítő kurzusokat, szakmai előadásokat, a Lehetőségek a gazdelemző után előadássorozatot illetve a GEM Karrier Klubot, ahol a résztvevők az egyetem elvégzése utáni lehetséges életpályákkal ismerkedhetnek meg. Emellett pedig évről évre jelentős külsős részvétellel rendezzük meg matematika és közgazdaságtan versenyünket is. Mindemellett változatos közösségi programjaink (sörözések, túra, múzeumlátogatás) által szeretnénk támogatni egy a szak hallgatói között évfolyamokon átívelő kapcsolati háló kialakulását, segítve az alsóbb éveseket tanulmányaik során, hogy a GEM a szakmai profil mellett egy közösségi kapcsot is jelentsen a tagok között.

Jelentkezési információk

GPME-s vagy? Akkor itt a helyed! A GEM Érted dolgozik nap mint nap. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kövess minket a közösségi oldalainkon, hogy ne maradj le semmilyen alkalmunkról. Látogass el év eleji programjainkra, hogy megismerkedhess velünk, és ha szeretnél csatlakozni, add le jelentkezésed az októberi tagfelvétel alkalmával. Ha az egyetemi éveid alatt szeretnél a tananyagon túl szakmailag fejlődni, mindemellett pedig egy összetartó, családias közösség tagja lenni, akkor itt a helyed!

Szervezeti felépítés

A GEM gerincét a tagság alkotja, ők azok, akik részt vehetnek a szakmai és közösségi alkalmainkon. A programok szervezéséért és a Diákszervezet irányításáért a Vezetőség felel, élén a két alelnökből és az elnökből álló Elnökséggel. A szervezet végzett tagjai pedig egyetemi karrierjüket követően automatikusan a GEM-Alumni tagjává válnak.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.25. - 19:55:49