Ugrás a fő tartalomra

HEAD – House of European Affairs and Diplomacy


A mi missziónk a jövő képes és alkalmas európai uniós kapcsolatokkal és politikákkal foglalkozó vezetőinek kinevelése, hozzájárulva ezzel hazánk, Magyarország fejlődéséhez, és tágabb hazánk, Európa vezető szerepének a visszaállításához. A mi víziónk fenntartani vezető szerepünket Magyarország legjobb Európai Unióval foglalkozó hallgatói szervezeteként, folyamatosan fejlesztve képzési rendszerünket és fokozva társadalmi szerepvállalásunkat. 

Elérhetőségeink

Iroda helye: Fővám tér 8. E épület, 259-es terem

Email: head.corvinus@gmail.com 

Honlap: www.headbp.hu

Tevékenységeink

Szervezetünk legfőbb terméke négy féléves képzésünk, a Talent Program, mely során tagjaink gyakorlati tapasztalatot szereznek a szervezet működésében, a diplomácia világában, az Európai Unió egyes intézményeinek munkáját is szimuláljuk, valamint felkészítjük őket a munka világára. Mellette előadásokat, beszélgetéseket, vitaesteket szervezünk az EU témájában. Egyik aktuális projektünk, hogy négy európai parlamenti képviselővel beszélgetünk külön-külön a szakterületükről és Európai jövőjéről. Számunkra a közösség és a szakmaiság egyaránt kiemelten fontos, így személyes kapcsolatainkat is folyamatosan építjük.

Jelentkezési információk

Leginkább első- és másodéves, az EU és a diplomácia iránt érdeklődő hallgatókat ösztönöznénk a jelentkezésre, de mások előtt sem zárjuk be kapuinkat.
A HEAD-ben értéket teremtünk: számos lehetőséget kínálunk fel tagjainknak, melyek során mind szakmailag, mind emberileg fejlődhetnek. Nálunk elérhetitek azt, hogy tudásotokkal, tapasztalatotokkal kitűnhessetek kortársaitok közül az egyetemen és a munkaerőpiacon egyaránt, ráadásul még szórakozunk is közben!
Minden félév első hónapjában van toborzási időszakunk, melynek menete egy online kérdőív kitöltése, majd egy személyes elbszélgetés, ami után kiértesítünk Titeket az eredményről. 

YBG Talent program

YBG Talent program – HEAD

Szervezeti strukrúra

Human Resources szekciónk a szervezet szíve, ők felelnek a toborzásért, közösségépítésért és a Talent Program első szintjéért a Niveau 1-ért. Foreign Office szekciónk felelős a külkapcsolatokért, a Niveau 2 és Niveau 3-as szintekért. Event Management szekciónk a rendezvényszervezést, régiós kurzusokat, és a Niveau 4-es szintet koordináló szekciónk. Public Relations szekciónk a szervezet arca, ők viszik a social media-t photoshop-olnak, Canva-znak, fotóznak eseményeinken.[SS1] Egy elnök/két társelnök; HR, FO, EM, PR szekciók, melynek élén alelnökök állnak, akiknek vezetői munkáját 1-2-3 koordinátoruk segíti, alattuk vannak a szekciós tagok. Az elnök munkáját egy pénzügyi koordinátor és egy IT koordinátor segíti.    

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.22. - 15:39:48