Ugrás a fő tartalomra

nowUpresent – NUP

“If you think presentations cannot enchant people, then you have never seen a really good one.” – Guy Kawasaki

2016 őszén, egy csapat egyetemistában megfogalmazódott a kérdés, hogy mekkora szükség is van arra, hogy a hatalmas teoretikus tudást, amit a Corvinus ad, kreatív és élvezetes módon adjuk át másoknak. Így megszületett diákszervezetünk, a nowUpresent, amely diáktársak prezentációs készségeinek fejlesztését tűzte a zászlajára.
Minden egyes tréningen és coachingon kiléphetsz a komfortzónádból és fejlesztheted a kommunikációs, kooperációs és előadói készségeidet. A kihívások, melyekkel a közönség előtt szembe találkozhatsz, segítenek egy olyan improvizációs probléma megoldóképességet kifejleszteni, melyet az élet bármely területén magabiztosan hasznosíthatsz, ezen felül részese lehetsz egy inspiráló, összetartó közösségnek, akik mindig a rendelkezésedre állnak, bármi problémád is akadjon! 

Elérhetőségeink

Jelentkezési információk

Értékajánlat:
A prezentációtechnika szerepe felértékelődött a mai üzleti világban. A lexikális tudásról áthelyeződött a hangsúly az információk, úgymond “csomagolására”. Az információ ma elérhető egy kattintással. Hogyan is tűnhetnének ki a hallgatók, mi lehetne az, ami felkészítené őket az egyetemről való kilépés után a nagy kalandra? A munkahelyükön nap mint nap találkozhatnak majd szituációkkal, ahol akár saját magukat, akár a cég eredményeit kell bemutatniuk, a komfortzónájukon kívül eső körülmények között.

A prezentációtechnika viszont nemcsak az előadásmód tökéletesre fejlesztésével foglalkozik, annál jóval összetettebb. Apróbb és nagyobb trükkök bevonásával, melyeket csupán gyakorlással nem sajátíthatunk el, hanem célzottan meg kell értenünk hozzá az elméleti hátteret is.

A gyakorlatban:
Megtanulhatod az alapjaitól, hogy mitől jó egy előadás, hogyan kell felépíteni, felturbózni és előadni. NUP-os karriered során elsajátítasz minden kis részletet, hogy olyan prezentációkat készíts amire mindenki emlékezni fog és amit mindenki irigyel. A prezentációtechnika elsajátítása és oktatása mellett a NUP számos szervezeti támogató tevékenységet is kínál, mint például HR és Marketing, melyek egy vállalat működését modellezik. Ezen kívül számos projektben is részt vehetsz, mint például szervezetfejlesztés.Emellett pedig természetesen rengetegszórakozást is kínálunk csapatépítők, táborok és laza összejövetelek formájában. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.23. - 10:28:25