Ugrás a fő tartalomra

AIESEC Magyar Közgazdászhallgatók Egyesülete Budapesti Corvinus Egyetem Helyi Bizottsága

Az AIESEC a világ legnagyobb nemzetközi, fiatalok vezette szervezete, amelyet a második világháború után alapítottak a kultúrák közötti megértés, és az emberiség fejlődésének elősegítésére. Az 1972-ben alakuló magyar AIESEC legnagyobb Helyi Bizottsága a Corvinuson található, és tevékenységünkkel azóta is hozzájárulunk egy jobb, nyitottabb magyar társadalomhoz és szakmailag kiemelkedő fiatal vezetők kineveléséhez.

Elérhetőségeink

Honlap: aiesec.hu

Tevékenységeink

Önkéntes és szakmai gyakorlati csereprogramjainkon keresztül lehetőséget teremtünk magyaroknak külföldön, és külföldieknek Magyarországon életre szóló élmények, szakmai tapasztalatok, nemzetközi kapcsolatok szerzésére, miközben pozitív hatással lehetnek a környezetükre.
Szervezetünk ehhez mérten egy nemzetközi nagyvállalat működését tükrözi, és diverz érintettekkel tartunk kapcsolatot és teremtünk közösen értéket: oktatási, kulturális, szociális szervezetek; számos vállalati partner; vagy éppen egyetemi hallgatótársaink.
Jelenleg partner vagy alumni képzéseinket, és konferenciáinkat hibrid vagy online formában tartjuk. Ilyen az Activating Youth [link beágyazásra: https://sites.google.com/aiesec.net/hungary/activating-youth/panel-talks] panelbeszélgetés-sorozatunk napjaink innovatív vezetéséről! 

Jelentkezési információk

Tagként ezen lehetőségek szervezésébe féléves, gyakorlatias csapatmunka keretein belül kapcsolódhatsz be. Ennek lényege a tapasztalati tanulás, amin keresztül rengeteg olyan megalapozó szakmai kompetenciában fejlődhetsz – sales, marketing, HR, projektmenedzsment, rendezvényszervezés – ami egy modern munkáltató számára értékes.
Ezen felül azonban az AIESEC számos lehetőséget biztosít a vállalkozói szemléleted, vezetői készségeid és potenciálod maximalizálására, további féléves középvezetői vagy éves felsővezetői pozíciókon keresztül. Tapasztalati tanulásodat és személyes fejlődésedet egy dedikált mentor támogatja.
Kapcsolati hálódat, referenciáidat az érintettjeinken keresztül, partnerrendezvényeinken és alumni képzéseinken, nemzeti és nemzetközi konferenciákon bővítheted.
Mindezek felett pedig egy összetartó, ambíciózus közösséget adunk, akik rengeteg hagyománnyal, gazdag élményekkel színesíthetik egyetemi éveid a Corvinuson.
Az AIESEC a tavaszi és őszi félévben tart bevonó időszakot. Ha felkeltettük kiváncsiságod, a jelentkezés menetéről az aiesec.hu/join oldalon találsz bővebb információkat! 

Szervezeti felépítés:

Az AIESEC szervezeti felépítéséről, funkcionális területeiről honlapunkon olvashatsz bővebben: aiesec.hu/join/teams
Helyi Bizottságunkba való csatlakozást követően az Incoming Internship Management, Incoming Volunteer Management, Sales csapatokba csatlakozhatsz, később középvezetőként pedig a többi területet is kipróbálhatod, felsővezetőként meg akár egy egész terület stratégiai felelőse lehetsz!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.13. - 06:58:35