Ugrás a fő tartalomra

Finance Master Club – FMC

A Finance Master Club 2019 óta a Luca Pacioli Egyesület egyetlen pénzügyes diákszervezete. A missziónk, hogy a pénzügy iránt érdeklődő diákoknak a szakmai fejlődés mellett a közösségi élet és a kapcsolati tőke kiépítését is biztosítsuk országos szinten és a későbbiekben nemzetközi szinten is.  

Elérhetőségeink

Iroda: 1093, Budapest, Fővám tér 8., E épület, 22. terem  

Bővebb információkért kövess minket a közösségi felületeken!  

Tevékenységeink

A Finance Master Club a Luca Pacioli Egyesület tagszervezeteként Magyarország kiemelkedő gazdasági vállalataival áll partnerkapcsolatban. Képzéseink során tagjaink a legnagyobb vállalatok szakembereitől tanulhatnak, így belátást nyernek számos szakterületbe kötelező és szabadon választható kurzusokon keresztül. A 6 féléven át tartó képzési rendszert teljesítő hallgatók a Pacioli Diploma megszerzésével zárják aktív éveiket. Szakmai perspektíva bővítése mellett célunk, hogy az FMC tagjai ideális munkahelyen helyezkedjenek el, így segítséget nyújtunk a partnercégek álláshirdetéseinek közvetítésében is. A szakmai képzés mellett intenzív vezetőképzés is zajlik a szervezetben, a soft skillek megszerzésére is kiemelt hangsúlyt fektetünk. 

Közösségi szinten diákszervezetünk missziója, hogy összekösse a leendő pénzügyi vezetőket, szakembereket nem csak Budapesten, hanem országos szinten is.  A Luca Pacioli Egyesület alá tartozó testvérszervezeteinkkel közösen rendszeresen szervezünk közösségi programokat. 

Jelentkezési információk

A Tagfelvételi eljárás során mindazon első- és másodéves, alapszakos hallgatók jelentkezhetnek, akik a Budapest Corvinus Egyetemen folytatják a tanulmányaikat gazdaságtudományi vagy közgazdasági képzési területek valamelyikén.  

A Tagfelvételi időszakban olyan pénzügyi beállítottságú diákok jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy erős szakmai-baráti közösség részei lenni. Nyitottan és motiváltan állnak a fentiekben röviden megfogalmazott célokhoz, emellett akár ambíciót éreznek a következő FMC generáció vezetésében. 

Szervezeti felépítés

A Finance Master Club operatív működéséért öt Csoport felel. A Csoportokat Csoportvezetők irányítják, akiket az Operatív Alelnök koordinál. Társaságunk élén az Elnök áll, az ő munkáját segíti az Általános Alelnök és az Operatív Alelnök. Az Oktatási Felelős feladata az egyetem hallgatói számára tartott vizsgafelkészítők színvonalának biztosítása. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.20. - 22:56:50