Ugrás a fő tartalomra
Budapesti Corvinus Egyetem

Pótfelvételizz Sportközgazdász mesterszakunkra!

Pótfelvételizz Sportközgazdász mesterszakunkra!

vár a corvinus

Válaszd a tudást, formáld a jövőt!

Válaszd a tudást, formáld a jövőt!

Budapesti Corvinus Egyetem

Bízz magadban, csak akkor van esélyed bekerülni, ha első helyen jelölöd a Corvinust.

• A 2023 őszén mesterszakon kezdők 90%-a tanul nálunk térítésmentesen

• Nálunk egy év alatt is lehet mesterszakos diplomád

• Nemzetközi lehetőségek a csereprogramtól egészen a kettősdiploma-programig

• A tanulás új élményével várunk az új, Ménesi úti campusunkon

• A hazai munkaerőpiac különösen értékeli mesterszakos diplomát: a képzettséggel rendelkezők körében Magyarországon a második legmagasabb a foglalkoztatottak aránya az OECD-n belül

Miért ad többet egy mesterszakos diploma?

Legalább jó minősítésű, nálunk szerzett diplomával garantált a Corvinus Ösztöndíjas helyed a nappali mesterképzéseinken. *

*Kivéve az eltérő felvételi kritériumrendszerű képzések: az angol nyelvű Vezetés és szervezés és az MBA programok.

0
diákszervezet és szakkollégium
0
partneregyetem
0
féle nyelvtanulási lehetőség
0
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak

Hallgatói nagyköveteink véleménye a Corvinusról

Ismerd meg hallgatói nagyköveteink személyes benyomásait, tapasztalatait!

Legyen a Corvinus az első!

Július 7-ig lehet módosítani a felvi.hu-n a felvételi sorrenden, ezért összegyűjtöttünk, miért érdemes a Corvinust az első helyre tenni.

Felvételi információk mesterképzésre

A felvételi vizsgákon való részvételhez, a jelentkezők behívó levelet kapnak az intézménytől a jelentkező által az E-felvi felületén megadott e-mailes elérhetőségre, mely tartalmazza a részvételre vonatkozó információkat és a vizsga feltételeket.

Az írásbeli és szóbeli vizsgákkal kapcsolatban minden információt megtalálsz az alábbi feliratra kattintva.

Mesterképzés egy év alatt

Idén négy egyéves mesterszakunk közül választhatsz:

• Haladó ellátásilánc-menedzsment

• Közösségi kormányzás

• Marketingstratégia és innováció

• Nemzetközi számvitel és könyvvizsgálat

Budapesti Corvinus Egyetem

Corvinus Ösztöndíj - nagy eséllyel megszerezheted és meg is tarthatod

• 2023-ban mesterképzésre felvett hallgatóinknak a 90%-a tanulhat térítésmentesen

• A Corvinus Ösztöndíjat egy tanévre kaphatod, így, ha egyéves képzésre jelentkezel, a teljes képzési időd garantáltan térítésmentes*.

• Akkor sem kell aggódnod, ha kétéves képzésre jelentkezel. A tanév végén esedékes felülvizsgálatok során nem csökken azok aránya, akik az adott szakon Corvinus Ösztöndíjat kapnak.

• Az államinál kedvezőbb feltételekkel tanulhatsz: nincs röghöz kötés.

*ha egy év alatt végzed el a képzést

Nemzetközi tapasztalat – egyszerre akár két diploma

Nemcsak cserefélév keretében kóstolhatsz bele a nemzetközi környezetbe, hanem akár egyszerre szerezheted meg a legrangosabb európai egyetemek diplomáját is.

A CEMS MIM – Magyarországon csak a Corvinuson

A programot a világ üzleti képzéseinek legjobb 6%-ába sorolt idén a QS 2024 Masters in Management Rankings (199 programból a 11. helyen végzett). Számos mesterképzésünkről jelentkezhetsz, sőt az angol nyelvű Vezetés és szervezésre való bekerülés automatikus CEMS felvételt is jelent.

Németül tanulnál?

Nálunk erre is van lehetőséged, hiszen a DSG-vel Passauban is tanulhatsz.

Akkreditációk - Világszerte elismert diploma

Az akkreditációk olyan minőségbiztosítást jelentenek, amely révén nemzetközi szinten is mérhetőek és összehasonlíthatóak a különböző egyetemek képzései. Fontos szerepet töltenek be a különböző nemzetközi rangsorok felállításában, ha pedig külföldön szeretnél majd munkát vállalni, sokkal könnyebben felmérik ezek révén leendő munkaadóid a diplomád értékét.

Az AACSB által 2022-ben akkreditált gazdaságtudományi alapképzéseink: Alkalmazott közgazdaságtan, Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Gazdaságinformatikus, Pénzügy és számvitel, valamint Turizmus vendéglátás.

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

TUDJ MEG MINDENT MESTERKÉPZÉSEINKRŐL!

Ha gyakorlatiasabb és mélyebb tudásra vágysz, válassz mesterszakjaink közül. A Corvinuson eltöltött évek többszörösen megtérülnek, ráadásul az itt szerzett diplomád is többet ér a munkaerőpiacon. Több szakunkat angol nyelven is elvégezheted.

Tanulás mellett dolgozni?

Duális képzéseinknél ez teljesen elfogadott. Komoly budapesti és székesfehérvári multinacionális cégeknél, vezető hazai nagyvállalatoknál szerezhetsz hasznos gyakorlati tudást az egyetemi éveid során. A mesterszak végén pedig nemcsak a diploma, hanem akár egy állásajánlat is várhat a gyakornoki helyedet biztosító cégtől.

Térítésmentes képzés, akár 70 ezer forint havi extra és sok egyéb ösztöndíj

A Corvinus Ösztöndíj révén térítésmentesen tanulhatsz a Corvinuson, ám sok más ösztöndíjra is pályázhatsz az Egyetemen. A tanulmányi ösztöndíj maximuma havi 70 ezer forint, de léteznek olyan ösztöndíjak is, amelyeket nem a tanulmányi eredmények, hanem rászorultság alapján igényelhetsz.

Digitális fejlesztések a Corvinuson

Az elmúlt években jelentős digitális fejlesztéseket hajtottunk végre annak érdekében, hogy minél kényelmesebb és hatékonyabb legyen az egyetemi életed. Ezek nemcsak az oktatást segítik, hanem megkönnyítik a mindennapi életet is az egyetemen. Az Egyetem saját karriertervezőjével pedig személyre szabottan segítünk, hogy megtaláld az utadat.

Pillants bele a hallgatói életbe!

Videóinkból ízelítőt kaphatsz a hallgatói eseményekről onboarding folyamattól egészen a diplomaosztóig, valamint visszanézheted a felvételizőknek szóló események összefoglalóit is.

Összeköltözünk?

Három budapesti kollégiumunkban nemcsak az albérletnél kedvezőbb áron kaphatsz korszerű szálláslehetőséget, hanem a közösség része is lehetsz. Minden adott ahhoz, hogy nyugodt körülmények között készülj a vizsgáidra, de konditerem és bulik várnak rád.

Több mint 1100 kollégiumi férőhely

Ne maradj ki a pezsgésből!

7 szakkollégiumunk és több mint 30 diákszervezetünk gondoskodik szabadidőd hasznos és izgalmas eltöltéséről. A szervezetek a közös érdeklődés mentén toborozzák tagjaikat és a szakmai programjaik mellett híresen jó bulik és életre szóló barátságok is várnak rád.

Légy informált!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy automatikusan megkapd a továbbtanulással és a felvételivel kapcsolatos legfrissebb információkat!

Légy képben!

#felvételi2023 | ©️Ⓜ️🅰️ | Múlt héten tartottuk mester-, valamint alap- és osztatlan szakos nyílt napjainkat, amelyeken összesen csaknem 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣-en vettek részt. #CorvinUS #együttalegjobbak
🆕©️ #Tudtad? A vezetők tudását kapod legújabb szakunkon. #Politikai_gazdaságtan mesterképzésünk 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ őszén indul angol nyelven, amelyre Magyarországon csak a Corvinuson jelentkezhetsz.
🆒©️ #Tudtad? A következő tanévtől akár már 1️⃣ év alatt mesterdiplomát szerezhetsz a Corvinuson. ✅
>#együttalegjobbak
Új mesterszakunkat olyan társadalomtudományi képzésen végzett hallgatóknak ajánljuk, akik mélyebb gazdasági ismeretekkel kötnék össze a politikai és a gazdasági világot.

Találkozzunk!

Gyere el eseményeinkre és ismerj meg minket jobban!

Budapesti Corvinus Egyetem

Kövess minket!

Felvételivel kapcsolatos technikai kérdésed van? – felvi.corvinus@uni-corvinus.hu

Budapesti Corvinus Egyetem

1093 Budapest Fővám tér 8.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.18. - 15:16:05