Ugrás a fő tartalomra
Budapesti Corvinus Egyetem

Válaszd a tudást, formáld a jövőt!

Budapesti Corvinus Egyetem

Bízz magadban, csak akkor van esélyed bekerülni, ha első helyen jelölöd a Corvinust.

a 2023 őszén alapszakon kezdők 70%-a tanul nálunk térítésmentesen.

• Nemzetközi lehetőségek a csereprogramtól egészen a kettősdiploma-programig

több mint 40 diákszervezetünkben életre szóló barátságok várnak​

mert a tanulás új élményével várunk az új, Ménesi úti campusunkon

#együttalegjobbak

Bízz magadban, jelöld meg a Corvinust első helyen!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a „biztonsági tartaléknak” szánt képzést teszik az első helyre. Ebben az esetben azonban előfordulhat az, habár megvan a megfelelő pontszámod, amivel bejutottál volna álmaid egyetemére, a nem megfelelő sorrend miatt egy kevésbé erős képzésre vesznek fel. Hozd ki magadból a maximumot, bízz a saját tudásodban és jelöld első helyen a Corvinust! 

Legyen a Corvinus az első!

Július 7-ig lehet módosítani a felvi.hu-n a felvételi sorrenden, ezért összegyűjtöttünk, miért érdemes a Corvinust az első helyre tenni.

Fontos dátumok

Budapesti Corvinus Egyetem

Corvinus Ösztöndíj

• Corvinus Ösztöndíj – nagy eséllyel megszerezheted és meg is tarthatod 

• 2023-ben a nappali alapszakra felvett hallgatóink csaknem 70%-a, a nappali mesterképzésre felvett hallgatóinknak pedig a 90%-a tanulhat térítésmentesen 

• a tanév végén esedékes felülvizsgálatok során nem csökken azok aránya, akik az adott szakon Corvinus Ösztöndíjat kapnak 

• az államinál kedvezőbb feltételekkel tanulhatsz: nincs röghöz kötés

Hallgatói nagyköveteink véleménye a Corvinusról

Ismerd meg hallgatói nagyköveteink személyes benyomásait, tapasztalatait!

100 ezer forint és 40 pluszpont?
Ismerd meg a Luca Pacioli Kiválósági Díjat!

Budapesti Corvinus Egyetem

Pillants bele a hallgatói életbe!

Videóinkból ízelítőt kaphatsz a hallgatói eseményekről onboarding folyamattól egészen a diplomaosztóig, valamint visszanézheted a felvételizőknek szóló események összefoglalóit is.

Tudj meg mindent alap- és osztatlan képzéseinkről!

Alapképzéseinket a karrierút első lépésének megfelelően alakítottuk ki úgy, hogy a diploma megszerzése után a gyakorlatban is megálld a helyed, bármely tudományterületet is választod. Több szakunk angol nyelven is elvégezhető.

Tapasztalt szakember lennél már frissdiplomásként?

Duális képzéseinknek köszönhetően a nálunk megszerzett elméleti tudásodat már az egyetem alatt is átültetheted a gyakorlatba partnercégeinknél. Tanulmányaid befejezésekor így olyan versenyképes tudással és gyakorlattal rendelkezel majd, ami hatalmas előny karriered indításakor. Sőt az is lehet, hogy már munkaszerződéssel a zsebedben veszed át a diplomádat.

Évente 10 nap fizetett gyakorlat

Érettségi 2024

Kattints és tudj mindent arról, hogy milyen érettségikövetelmények vonatkoznak az egyes szakokra.

Ne maradj ki a pezsgésből!

7 szakkollégiumunk és több mint 30 diákszervezetünk gondoskodik szabadidőd hasznos és izgalmas eltöltéséről. A szervezetek a közös érdeklődés mentén toborozzák tagjaikat és a szakmai programjaik mellett híresen jó bulik és életre szóló barátságok is várnak rád.

Corvinus Gellért Campus

Ha 2024-ben kezded meg tanulmányaidat a Corvinuson, akár a legújabb campusunkon is tanulhatsz a Gellért-hegy lábánál. Itt innovatív terek segítik a tanulást, rengeteg közösségi térben tudsz együtt tanulni társaiddal, és akár panorámás, két- vagy háromágyas kollégiumi szobákban is lakhatsz.

Digitális fejlesztések a Corvinuson

Az elmúlt években jelentős digitális fejlesztéseket hajtottunk végre annak érdekében, hogy minél kényelmesebb és hatékonyabb legyen az egyetemi életed. Ezek nemcsak az oktatást segítik, hanem megkönnyítik a mindennapi életet is az egyetemen. Az Egyetem saját karriertervezőjével pedig személyre szabottan segítünk, hogy megtaláld az utadat.

Összeköltözünk?

Három budapesti kollégiumunkban nemcsak az albérletnél kedvezőbb áron kaphatsz korszerű szálláslehetőséget, hanem a közösség része is lehetsz. Minden adott ahhoz, hogy nyugodt körülmények között készülj a vizsgáidra, de konditerem és bulik várnak is rád.

Több mint 1100 kollégiumi férőhely

Térítésmentes képzés, akár 70 ezer forint havi extra és sok egyéb ösztöndíj

A Corvinus Ösztöndíj révén térítésmentesen tanulhatsz a Corvinuson, ám sok más ösztöndíjra is pályázhatsz az Egyetemen. A tanulmányi ösztöndíj maximuma havi 70 ezer forint, de léteznek olyan ösztöndíjak is, amelyeket nem a tanulmányi eredmények, hanem rászorultság alapján igényelhetsz.

Nemzetközi tapasztalat – hazai feltételek

A külföldi részképzések és szakmai gyakorlatok mellett kettősdiplomát is szerezhetsz. Öt kontinens mintegy 250 partneregyeteme közül választhatsz, ha nemzetközi környezetben szeretnél nyelvet tanulni vagy épp szakmai tapasztalatra vágysz.

Évente 400-500 hallgatónk használja ki nemzetközi lehetőségeinket

Múlt héten tartottuk mester-, valamint alap- és osztatlan szakos nyílt napjainkat. A két nap folyamán összesen csaknem 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣-en voltatok kíváncsiak egyebek mellett az új, 2023 őszén induló alap- és mesterképzéseinkre. Köszönjük, hogy itt voltatok. 🙏
🆕© Nyugat-Európa slágerszaka, amelyen több miniszterelnök és vezető politikus is végzett, 2023-tól a Corvinuson is elérhető. Filozófia, politika, gazdaság (#PPE) alapképzésünk angol nyelven indul. #CorvinUS #együttalegjobbak #felvételi2023
Most a #BigData mágusa lehetsz! #Üzleti_adattudomány alapképzésünk 2023 őszén indul angol nyelven, amelyre itthon csak a Corvinuson jelentkezhetsz. #CorvinUS
#wednesdayvibes at #CorvinUS #együttalegjobbak #corvinusegyetem #corvinusuniversity #universitycorvinus #university #budapest

Légy informált!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a továbbtanulással és a felvételivel kapcsolatos legfrissebb információkat!

Felvételi kiadvány 2024

Olvasd el a 2024-es Felvételi kiadványunkat, melyben megtalálsz minden fontos információt egy helyen. 

Akkreditációink – Világszerte elismert diploma

Az akkreditációk olyan minőségbiztosítást jelentenek, amely révén nemzetközi szinten is mérhetőek és összehasonlíthatóak a különböző egyetemek képzései. Fontos szerepet töltenek be a különböző nemzetközi rangsorok felállításában, ha pedig külföldön szeretnél majd munkát vállalni, sokkal könnyebben felmérik ezek révén leendő munkaadóid a diplomád értékét.

Az AACSB által 2022-ben akkreditált gazdaságtudományi alapképzéseink: Alkalmazott közgazdaságtan, Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Gazdaságinformatikus, Pénzügy és számvitel, valamint Turizmus vendéglátás.

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Mesterképzés egy év alatt

Idén négy egyéves mesterszakunk közül választhatsz:

  • Haladó ellátásilánc-menedzsment
  • Közösségi kormányzás
  • Marketingstratégia és innováció
  • Nemzetközi számvitel és könyvvizsgálat
Budapesti Corvinus Egyetem

Budapesti Corvinus Egyetem

Kövess minket!

Felvételivel kapcsolatos technikai kérdésed van? – felvi.corvinus@uni-corvinus.hu

Budapesti Corvinus Egyetem
1093 Budapest Fővám tér 8.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.19. - 17:24:07