Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatói tanácsadás és támogatás

Hallgatói Támogatás: nem vagy egyedül.

A hallgatói támogatás csapata szakképzett pszichológusokból, tanácsadókból áll, akik a hallgatók mentális egészségét, tanulási módszereiket és a karrierjükről való közös gondolkodást hivatottak támogatni a Budapesti Corvinus Egyetemen. 


Megjelent legújabb, párkapcsolati- önismereti füzetünk!


Sok esetben kerestek meg minket párkapcsolati témákkal, ezért úgy gondoltuk, hasznos lehet, ha egy füzet formájában összegyűjtjük a terület főbb elemeit/ kihívásait/ buktatóit. Olvassátok, használjátok, szeressétek!

Nektek készült! ❤️ 

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!!! 


Hello, Drágám!

Friss híreinkért és írásainkért kattints ide!


Fordulj hozzánk bizalommal. Azt szeretnénk, hogy a hallgatók az egyetemtől távol is éreznék, hogy nincsenek magukra hagyva a problémáikkal.

Segítünk neked, hogy eredményesebben vedd az egyetemi élet kihívásait és ezáltal kiegyensúlyozottabb, boldogabb lehess a mindennapokban. Támogatunk téged, hogy tudatosabban, hozzád illően tervezhesd meg a szakmai karrieredet, és ennek érdekében képességeid legjavát tudd mozgósítani. Célunk, hogy ehhez egy olyan inspiráló, kreatív környezetet biztosítsunk számtalan színes programmal, ahol megtalálod a számodra vonzó egyetemi közösségeket.

Itt olvashattok arról bővebben, hogy miért érdemes élni az egyéni tanácsadási szolgáltatásunk lehetőségével.

Tájékoztatunk, hogy a távoktatás ideje alatt a személyes konzultációk az online térben történnek.Tanácsadási protokollunkról itt olvashatsz bővebben

Tanácsadási protokoll
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.02. - 02:16:02