Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatói tanácsadás és támogatás

Nyári ügyeleti rend

Kedves Hallgatók,

a vizsgaidőszakban is elérhető a diáktanácsadás online konzultációk formájában, június 26-ig. Jelentkezni továbbra is a studentsupport@uni-corvinus.hu email-címen tudtok.

A nyári szünetben ügyeleti jelleggel biztosítunk mini (1-2 alkalmas) tanácsadási lehetőséget azokban az esetekben, ahol úgy érzitek, nem tudtok az adott problémával megküzdeni egyedül vagy várni az őszi szemeszterig a konzultációk megkezdésével. Kérünk benneteket, hogy jelentkezéskor minden esetben foglaljátok össze néhány mondatban a nehézségetek természetét. Megkereséseiteket bizalmasan kezeljük.


Segítség vészhelyzet esetén:

Telefonos lelki elsősegély: 116-123

Mentő: 104

Testi-lelki feltöltődéssel teli nyarat kívánunk e rendhagyó szemesztert követően. Fordulj hozzánk bizalommal, azt szeretnénk, ha a hallgatóink az egyetemtől távol is azt éreznék, hogy nincsenek magukra hagyva a nehézségeikkel.       
  
Segítünk neked, hogy eredményesebben vedd az egyetemi élet kihívásait és ezáltal kiegyensúlyozottabb, boldogabb lehess a mindennapokban.  Támogatunk téged, hogy tudatosabban, hozzád illően tervezhesd meg a szakmai karrieredet, és ennek érdekében képességeid legjavát tudd mozgósítani.  Célunk, hogy ehhez egy olyan inspiráló, kreatív környezetet biztosítsunk számtalan színes programmal, ahol megtalálod a számodra vonzó egyetemi közösségeket.

  Tájékoztatunk, hogy a távoktatás ideje alatt a személyes pszichológiai konzultációk az online térben történnek.    


hallgatói_támogatások_cover
Vágólapra másolva