Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatói tanácsadás és támogatás

Hallgatói Támogatás: nem vagy egyedül! 

A Hallgatói Támogatás csapata szakképzett pszichológusokból, tanácsadókból áll, akik a hallgatók mentális egészségét, tanulási módszereiket és a karrierjükről való közös gondolkodást hivatottak támogatni a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Corvinusos hallgatóként lehetőséged van pszichológiai konzultációt, karriertanácsadást, tanulási tanácsadást, esélyegyenlőségi szakember támogatását igénybe venni. A tanácsadások önkéntes bejelentkezéssel működnek, díjmentesek és titoktartás mellett zajlanak.
A „Bejelentkezés egyéni tanácsadásra” gomb segítségével tudsz jelentkezni egyéni konzultációinkra. A jelentkezésed beérkezésétől számított 2-3 munkanapon belül visszajelzünk, és – a mindenkori aktuális kapacitásaink függvényében – lehetőség szerint 1-2 héten belül konzultációs időpontot is igyekszünk biztosítani.

Motivációs toolkit a mindennapokra

Hello, challenge! – motiváció a mindennapokra

Motivációs toolkit a nehéz időkben

Hello, change! – motiváció a nehéz időkben
Műhelysorozatot indítunk hallgatóknak pszichológiai témákban minden szerdán. Az alkalmak egyenként 90 percesek, az online térben fognak zajlani. A beszélgetéseket a Hallgatói Támogatás pszichológusai, mentálhigiénés szakemberei facilitálják. A workshop a Napközi „Netközi” projektjének keretében valósul meg.

A soron következő téma: Lezárás – újrakezdés – jövőtervezés

ITT tudsz bővebben olvasni róla!
We are online
Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.13. - 06:32:09