Budapesti Corvinus Egyetem ×
További menük

Kutatástámogatás

A Budapesti Corvinus Egyetemen az oktatási tevékenységen túl kiemelkedően fontos szerepe van  a kutatás - fejlesztésnek és innovációnak.

Fontos számunkra, hogy kollégáink oktató tevékenységük mellett kutassanak, részt vegyenek nemzetközileg is jegyzett , színvonalas kutatásokban, európai és hazai kutatási projektekben.

Egyetemünkön a tudományos tevékenység egyik legfontosabb pillérének a nemzetközi színvonalú publikációs teljesítmény, valamint az ezekkel összefüggő szakmai elismeréseket tartjuk.

Ennek érdekében a tudás létrehozását és hasznosítását támogató környezetet kíván biztosítani Egyetemünk a kollégák számára.

A kutatástámogatás menüpont alatt, összeszedtük azokat a külső és belső pályázati lehetőségeket, melyek hozzájárulnak oktatóink kutatási tevékenységeinek támogatásához.

A Budapesti Corvinus Egyetem 11 intézetének munkatársai számára, a workflow pályázati rendszeren keresztül pályázati lehetőséget biztosít és a lehetőségekhez mérten :

·         hozzájárul a hazai és nemzetközi konferenciákon előadással részt venni szándékozó oktatók-kutatók költségeihez, valamit

·         támogatja a pályázat előkészítő megbeszéléseket ,

·         Open Access hozzáféréseket és nemzetközi tudományos rendezvények szervezését.

Évente egy alkalommal Kiemelkedő Publikációs díjat adunk át, hogy a díjazzuk és elismerjük oktató és kutató kollégáink munkáját és a megjelent kiemelkedő nemzetközi tudományos folyóirat publikációkat, megjelent könyveket és könyvfejezeteket.

A díjazás összértéke 20 millió forint melyet szabadon használhatnak fel a díjat elnyert oktató-kutató kollégák!

Böngésszen oldalunkon!

Bízunk benne, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőséget!

Kutatásmenedzsment Iroda

 

Vágólapra másolva