Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
További menük

Kutatástámogatás

A Budapesti Corvinus Egyetemen az oktatási tevékenységen túl kiemelkedően fontos szerepe van a kutatás – fejlesztésnek és innovációnak.Fontos számunkra, hogy kollégáink oktató tevékenységük mellett kutassanak, részt vegyenek nemzetközileg is jegyzett, színvonalas kutatásokban, európai és hazai kutatási projektekben.
Egyetemünkön a tudományos tevékenység egyik legfontosabb pillérének a nemzetközi színvonalú publikációs teljesítmény, valamint az ezekkel összefüggő szakmai elismeréseket tartjuk.Ennek érdekében a tudás létrehozását és hasznosítását támogató környezetet kíván biztosítani Egyetemünk a kollégák számára.A kutatástámogatás menüpont alatt, összeszedtük azokat a külső és belső pályázati lehetőségeket, melyek hozzájárulnak oktatóink kutatási tevékenységeinek támogatásához.
A Budapesti Corvinus Egyetem 11 intézetének munkatársai számára, a workflow pályázati rendszeren keresztül pályázati lehetőséget biztosít és a lehetőségekhez mérten:
  • hozzájárul a hazai és nemzetközi konferenciákon előadással részt venni szándékozó oktatók-kutatók költségeihez, valamint;
  • támogatja a pályázat előkészítő megbeszéléseket;
  • Open Access hozzáféréseket és nemzetközi tudományos rendezvények szervezését.
Évente egy alkalommal Kiemelkedő Publikációs díjat adunk át, hogy a díjazzuk és elismerjük oktató és kutató kollégáink munkáját és a megjelent kiemelkedő nemzetközi tudományos folyóirat publikációkat, megjelent könyveket és könyvfejezeteket. A díjazás összértéke 20 millió forint melyet szabadon használhatnak fel a díjat elnyert oktató-kutató kollégák! Böngésszen oldalunkon! Bízunk benne, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőséget! Kutatásmenedzsment Iroda  
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.02. - 02:15:06