Ugrás a fő tartalomra

Kiadványaink

A Kutatásmenedzsment Iroda különböző tematikus kiadványokkal biztosítja, hogy az oktató-kutató kollégák és az Egyetem partnerintézményei értesüljenek az Egyetemen folyó kutatásokról, az elért eredményekről és a megnyíló lehetőségekről. Emellett támogatja a régi és új kollégák munkáját azzal is, hogy egy helyen teszi elérhetővé a kutatási infrastruktúrával kapcsolatos összes hasznos tudnivalót.

Corvinus Research Highlights

A Corvinus Research Highlights 2020 az Egyetem 2020-as tudományos eredményeinek legjavából válogat, egyúttal átfogóan reprezentálja a Corvinus teljes kutatási és oktatási portfólióját. A megújuló Corvinus stratégiai célja a nemzetközileg is jelentős és az Egyetemhez kötődő kutatások ösztönzése, valamint az oktatók-kutatók nemzetközi publikációs teljesítményének növelése – ennek látványos eredményeit mutatja be a brossúra.

Az online elérhető angol nyelvű kiadványban 32 tanulmány, illetve 8 (szerkesztett vagy önálló) kötet szerepel, a kiadók szerinti abc sorrendben. Az egyes publikációk absztraktja mellett megtalálható a publikációk kattintható linkje is. A kiadványban összegyűjtött cikkek a legmagasabb AIp besorolású folyóiratokban, a könyvek és szerkesztett kötetek a legnevesebb kiadóknál jelentek meg.

Wall of Research Excellence

Válogatás a közelmúlt jelentős publikációiból

A Corvinus stratégiai célja a jelentős nemzetközi folyóiratokban megjelenő publikációk számának növelése, az Egyetem kutatásainak nemzetközileg láthatóbbá tétele. Az Egyetem vezetése a legjelentősebb publikációk és szerzőik vizuális kiemelésével is ösztönözni szeretné a kutatást, ezért évente két alkalommal poszterkiállítás mutatja be a legmagasabb presztízsű folyóiratokban megjelent publikációkat. A válogatás a Főépület második emeletének keleti szárnyában tekinthető meg.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.02.22. - 21:06:37