Ugrás a fő tartalomra

Jövőt Építők Generációja – JÉG

Szeretnél egy olyan közösségbe tartozni, ahol a tagok motiváltak és szakmailag fejlődni szeretnének? Szívesen dolgoznál egy olyan csapatban, ahol a mindennapos kihívások és szakmai fejlődés mellett egy igazán összetartó közösség tagja lehetsz? Akkor van egy jó hírünk, a Jövőt Építők Generációját neked találták ki.

A JÉG a megfelelő szervezet számodra, ha:

  • Szakmai fejlődésre vágysz
  • Célod a kapcsolatépítés
  • Szívesen kipróbálnád magadat projektekben
  • Részt vennél izgalmas kurzusokon
  • Szeretsz csapatban dolgozni
  • Bővítenéd látókörödet
JÉG-kreatív-2.png

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Kiemelt célunk, hogy megtaláljunk minden tehetséges és fejlődni vágyó fiatalt, aki úgy gondolja, hogy egy igazán innovatív csapatban szeretné fejleszteni ismereteit, készségeit és hasznos szakmai tudásra szeretne szert tenni. Kiemelt célunk a tagok szakmai és egyéni fejlődésének biztosítása. Minden JÉG tagnak lehetősége van a három pillérből álló JÉG Diploma megszerzésére.

A Diploma megszerzéséhez az alábbiakat kell teljesíteni:

Inner Talent, azaz 10 egyéni és szakmai kihívás
Kurzusrendszerben meghatározott kurzus elvégzése
Adott szakmai eseményeken és látókörbővítő előadásokon való meghatározott részvétel
Ha teljesítetted a fenti kritériumokat, akkor a neves személyekből álló Tanácsadói Testületünk előtt megvédheted JÉG diplomád! 

JÉG-kreatív.png

Szervezeti felépítés:

Molnár Dániel | Elnök
Másodéves Pénzügy és Számvitel szakos hallgató vagyok. Több mint két éve vagyok a JÉG tagja, és a 2020/21-es tanévtől a JÉG Corvinus elnöke. Már a gimnáziumi éveim alatt csatlakoztam a JÉG Egyesületéhez, amit soha nem fogok megbánni, rengeteg új barátot szereztem és számos izgalmas programnak lehetettem a főszervezője. Fontos számomra a tanulás, azonban mindig találok időt a barátaimra, illetve a sportra, mivel 12 éve versenyszerűen teniszezek. Kedvenc mottóm pedig, “Ha nem most, mikor?” ami tükrözi, hogy szeretek belekezdeni új dolgokba, és azokat végig is csinálni sikeresen.
Elérhetőségem: molnar.daniel@jovotepitok.hu
LinkedIn 

Medve Anna | Projektekért felelős alelnök
Másodéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok. A 2019/2020-as tanévben csatlakoztam a JÉG-hez és 2020 októberétől vagyok a JÉG Corvinus projektekért felelős alelnöke. A tanulás mellett nagyon fontos számomra a néptánc mivel 13 éve ez a hobbim. Kedvenc mottóm: ,,Az optimizmus az a hit, amely az eredményhez vezet.”
Elérhetőségem: medveanna7@gmail.com
LinkedIn

Kulhavi Nikoletta | Marketingért felelős alelnök
Kulhavi Nikoletta vagyok, elsőéves marketing mesterszakos hallgató. A 2019/20-as tanév második félévétől vagyok a JÉG tagja és a 2020/21-es tanévben én lettem a JÉG Corvinus marketingért felelős alelnöke. Rendkívül fontos számomra, hogy egy olyan közösséghez tartozzam, amely nemcsak motivál, de segít a céljaim elérésében. Mindemellett nagyon fontosnak tartom az emberi kapcsolatokat és vallom, hogy egy nevetés nélküli nap időpazarlás.
Elérhetőség: nikoletta.kulhavi@gmail.com
LinkedIn

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.20. - 03:04:38