Ugrás a fő tartalomra

Jelentkezés módja

A 2021-ben jelentkezők már a megújult Corvinus Egyetemre felvételizhetnek a 2020-tól érvényes felvételi szabályok szerint. Öt szakot újítottunk meg az elmúlt évben, amiknél kiemelt szempont volt, hogy a hallgatók nemzetközileg is versenyképes tudást kapjanak, ami összhangban van a munkaerőpiaci elvárásokkal. Fókuszban a projektalapú, gyakorlatias oktatás, illetve a hallgatói kompetenciák hangsúlyos fejlesztése áll. Szakjaink három képzési területen indulnak, ezek a gazdaságtudomány, informatika és társadalomtudomány.

Ha általános kérdése van szakirányú továbbképzéseinkkel kapcsolatban keressen minket a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu e-mail címen vagy a +36308127085 telefonszámon!

Képzések

Alap- és osztatlan képzéseink

Mesterképzéseink

Az alapszak elvégzése után is érdemes folytatni a tanulmányokat, hiszen a mesterképzésbe fektetett két év többszörösen megtérül, főként ha a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzel diplomát.

Duális képzés

A duális képzés lényege, hogy a hallgató az egyetemi képzés mellett a duális partnernél munkaviszonyban áll, képzése a vállalat és az egyetem által közösen elfogadott tanrendre épül, kijelölt vállalati mentorral. A duális képzésben tanult tárgy az egyetemen és a vállalatnál elsajátított ismeretek közös ellenőrzésével és értékelésével zárul a tantárgyi adatlapon meghatározott módon.

Doktori képzés

A doktori képzés lényege a sikeres kutatóvá válásra való felkészülés, mindazon elméleti, módszertani és kommunikációs ismeretek elsajátítása, amelyek hozzájárulnak a doktori értekezés elkészítéséhez, a fokozatszerzéshez előírt követelmények teljesítéséhez. A doktori képzés ugyanakkor egy hosszabb szocializációs folyamat kezdete, a kutatói, oktatói létformába történő bevezetés meghatározó fázisa.

Szakirányú továbbképzés

Szakirányú továbbképzéseinket azoknak ajánljuk, akik szeretnék meglévő tudásukat mélyíteni, jelenlegi munkájukhoz aktuális, korszerű ismeretekre, speciális jártasságra szert tenni, vagy váltani szeretnének egy új szakképzettség, szaktudás megszerzésével. A képzések minden esetben felsőfokú végzettségre és szakképzettségre épülnek (meglévő felsőfokú végzettségi szint módosulása nélkül).

CEMS Nemzetközi Üzleti képzés

Plusz egy nemzetközi diploma a mesterképzésed mellett!

A Corvinus-CEMS üzleti képzés egyenes út a nemzetközi karrier felé. Egyetemek, üzleti iskolák és civil szervezetek nemzetközi együttműködése a CEMS (The Global Alliance in Management Education, korábban Community of European Management Schools), amelynek Magyarországról egyedül a Corvinus tagja.

A CEMS MIM képzés célja a gyakorlati menedzserképzés az egyetemi oktatás mellett. Az egyéves képzés egyik felét a Corvinuson, a másikat egy külföldi partneregyetemen töltöd, illetve kötelező a külföldön eltöltött szakmai gyakorlat is. CEMS-képzéssel kiegészített diplomával a Financial Times szerint 40 százalékkal több fizetés kereshető, illetve garantált a gyorsabb elhelyezkedési lehetőség is. Az egyéves képzésre mesterképzésen résztvevők jelentkezhetnek felsőfokú angol nyelvvizsgával és 3,5-ös alapszakos diplomaminősítéssel. A képzés tandíjmentes.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.18. - 14:08:55