Ugrás a fő tartalomra

Vállalkozásfejlesztés Klub – VFK

A Vállalkozásfejlesztés Klub a Corvinus egy olyan meghatározó szervezete, amely a Vállalkozásfejlesztési Intézet oktatói karával és a szakon végzett alumni tagokkal együttműködve fejleszti a tehetséges hallgatókat, valamint egy inspiratív közösségben támogatja szakmai előrelépésüket. 
A Vállalkozásfejlesztés Klub célja az oktatási színvonal javítása, a tehetséges hallgatók összefogása, valamint az egyetemi munkát kiegészítő, azon túlmutató tevékenységek (előadások, vállalatlátogatások, workshop-ok, tréningek) szervezése a Vállalkozásfejlesztés mesterszak hallgatói számára. 

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Szervezetünkbe való beilleszkedést Buddy programunk segíti elő. Számos szakmai lehetőséget kínálunk tagjainknak. Szakmai tudásunk bővítését leginkább saját szervezésű képzéseink biztosítják, félévente egy témakört feldolgozó 4 alkalmas tréningünk, valamint 3-4 különálló workshopunk. Projektmunkáink keretein belül célunk, hogy csapatként közösen fejlődjünk, hol önálló, hol mentor vezérelt környezetben. Folyamatosan támogatjuk és ösztönözzük tagjainkat abban, hogy különböző szakmai versenyeken méretessék meg magukat.

Jelentkezési információk

Ha vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgató vagy és szeretnél minél többet kihozni egyetemi tanulmányaidból, akkor köztünk a helyed! Legyél egy inspiráló közösség tagja, amely előtérbe helyezi szakmai fejlődésed.
Tagfelvételi időszakunk, minden félév elején nyílik meg. Részletes felvételi leírásunkat és kérdőívünket honlapunkon a tagfelvétel menüpont alatt tálalod: http://vfkbce.hu/ 

Szervezeti felépítés

Szervezet operatív működéséért felelős személyek:
Elnök: Nátrán Adél
Szakmai vezető: Szakács Gréta
HR vezető: Vass Virág
Külső kapcsolatokért felelős vezető: Czeglédi Barna
Marketing vezető: Kiss András


Szervezeti-felépítés.jpg

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.20. - 23:13:50