Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Vállalkozásfejlesztés Klub – VFK

A Vállalkozásfejlesztés Klub a BCE egy olyan meghatározó szervezete, amely a Vállalkozásfejlesztési Intézet oktatói karával és a szakon végzett alumni tagokkal együttműködve fejleszti a tehetséges hallgatókat, valamint egy inspiratív közösségben támogatja szakmai előrelépésüket. 
A Vállalkozásfejlesztés Klub célja az oktatási színvonal javítása, a tehetséges hallgatók összefogása, valamint az egyetemi munkát kiegészítő, azon túlmutató tevékenységek (előadások, vállalatlátogatások, workshop-ok, tréningek) szervezése a Vállalkozásfejlesztés mesterszak hallgatói számára. 

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Szervezetünkbe való beilleszkedést Buddy programunk segíti elő. Számos szakmai lehetőséget kínálunk tagjainknak. Szakmai tudásunk bővítését leginkább saját szervezésű képzéseink biztosítják, félévente egy témakört feldolgozó 4 alkalmas tréningünk, valamint 3-4 különálló workshopunk. Projektmunkáink keretein belül célunk, hogy csapatként közösen fejlődjünk, hol önálló, hol mentor vezérelt környezetben. Folyamatosan támogatjuk és ösztönözzük tagjainkat abban, hogy különböző szakmai versenyeken méretessék meg magukat.

Jelentkezési információk

Ha vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgató vagy és szeretnél minél többet kihozni egyetemi tanulmányaidból, akkor köztünk a helyed! Legyél egy inspiráló közösség tagja, amely előtérbe helyezi szakmai fejlődésed.
Tagfelvételi időszakunk, minden félév elején nyílik meg. Részletes felvételi leírásunkat és kérdőívünket honlapunkon a tagfelvétel menüpont alatt tálalod: http://vfkbce.hu/ 

Szervezeti felépítés

Szervezet operatív működéséért felelős személyek:
Elnök: Zsiros Bernadett 
Szakmai vezető: Dér Leonóra 
HR vezető: Bárczy Dóra
Külső kapcsolatokért felelős vezető: Mamuzsics Dóra 
Marketing vezető: Szakács Luca 

Szervezeti-felépítés.jpg
Vágólapra másolva
GEN.:2022.01.20. - 11:18:17