Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Budapest Business Club – BBC

Be Professional. Be Creative. Be Inspired. Be part of BBC.  

 A BBC jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem legnagyobb diákszervezete,140 főt meghaladó aktív tagsággal. Egy négy féléves, tudatosan felépítettképzési rendszer, az úgynevezett Talent Program segítségével segítünktagjainknak elsajátítani a rendezvényszervezés, marketing, sales, HR ésmenedzsment tudományok alapjait. 
Célunk, hogy a hozzánk csatlakozó tagok egyetemi tanulmányaik mellettelsajátítsák azokat a fontos kompetenciákat, amelyek később a szakmai életbenelőnyt jelentenek, és egy sikeres karrier kiépítéséhez vezetnek, miközben magasszínvonalú szakmai rendezvényeket szervezve értéket teremtünk az egyetemihallgatóság számára is.   

Elérhetőségeink

Iroda helye: Fővám tér 8. E épület, földszint 9-es iroda 

Nyitvatartás: H-P 8:00-22:00, előzetes egyeztetés alapján


Email: info@budapestbusinessclub.com
Honlap: www.budapestbusinessclub.com

Tevékenységeink

A BBC az a szervezet, ahol megalapozhatod a jövődet és megkezdhetedszakmai karriered építését. Amellett, hogy sokféle területen – marketing,rendezvényszervezés, sales folyamatok, emberierőforrás menedzsment –szerezhetsz a szakmai életben előnyt jelentő gyakorlati tapasztalatot,hihetetlen élményekkel és barátokkal gazdagodhatsz.
Mindezek megvalósulását egyrészt szervezetünk struktúrája támogatja, amely egyvalódi vállalat mintájára épül fel. Másrészt számos piacvezető céggel – mintpéldául az Unilever, Vodafone, L’Oreal vagy British American Tobacco – megvalósuló együttműködésünk révén,tagjaink számára félévről-félévre biztosítunk sokrétű fejlődési és tanulásilehetőséget.
Négy féléves belső képzési programunk keretében lehetőséged nyílik az előbbemlített menedzsment területeken szakmai tapasztalatot és releváns tudástszerezni. Talent Programunk négy, egymásra épülő félévből áll:

Budapesti Corvinus Egyetem

A szakmaiság mellett pedig a BBC egyben egy összetartó család is, aholéletre szóló barátságokat köthetsz, miközben felejthetetlen közösségiprogramokon vehetsz részt, és kiterjedt kapcsolati hálót építhetsz ki. Nehabozz, légy Te is tagja a BBC csapatának!

Jelentkezési információk

Azokat a motivált embereket keressük, akik a legjobbak akarnak lenni.Nemcsak a tanulmányaik során vagy a munkában, de az élet minden területén atökéletességet célozzák meg. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, fontos tudnod, hogy az őszi és tavaszifélév elején is tartunk felvételi időszakot. Ha úgy gondolod, hogy képes vagyfelvenni a BBC-s tempót továbbá egy remek csapat tagja szeretnél lenni, akkorne habozz, csatlakozz a BBC csapatához!

Mit kell tenned, hogy Te is a BBC csapatát erősíthesd?


Első lépésként töltsd ki a kérdőívet honlapunkon, majd a végén csatold hozzá azönéletrajzodat, és küldd el nekünk!
A kérdőív és az önéletrajz alapján juthatsz be a második körbe, erről e-mailbentájékoztatunk minden jelentkezőt.
Ha sikeresen továbbjutottál, akkor e-mailben megkapod a kidolgozásra váróegyéni feladatodat, amelyet majd az Assessment Center során kell prezentálnod.Ezenfelül egy rövid interjúból és egy csoportos feladatból áll a meghallgatás.Itt arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire tudsz jól csapatban dolgozni.
Az itt kiválasztott jelentkezők kapnak meghívást a Bevonó táborunkba. A Bevonótáborban való részvétel feltétele a csatlakozásnak, mivel itt válhattok a BBCteljes értékű tagjává.   

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Szervezeti felépítés

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
GEN.:2022.01.27. - 00:13:17