Ugrás a fő tartalomra

Budapest Business Club – BBC

 A BBC jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem legnagyobb diákszervezete, 140 főt meghaladó aktív tagsággal. Egy négy féléves, tudatosan felépített képzési rendszer, az úgynevezett Talent Program segítségével segítünk tagjainknak elsajátítani a rendezvényszervezés, marketing, sales, HR és menedzsment tudományok alapjait. 
Célunk, hogy a hozzánk csatlakozó tagok egyetemi tanulmányaik mellett elsajátítsák azokat a fontos kompetenciákat, amelyek később a szakmai életben előnyt jelentenek, és egy sikeres karrier kiépítéséhez vezetnek, miközben magas színvonalú szakmai rendezvényeket szervezve értéket teremtünk az egyetemi hallgatóság számára is.   

Elérhetőségeink

Iroda helye: Fővám tér 8. E épület, földszint 9-es iroda 

Nyitvatartás: H-P 8:00-22:00, előzetes egyeztetés alapján


Email: info@budapestbusinessclub.com
Honlap: www.budapestbusinessclub.com

Tevékenységeink

A BBC az a szervezet, ahol megalapozhatod a jövődet és megkezdheted szakmai karriered építését. Amellett, hogy sokféle területen – marketing, rendezvényszervezés, sales folyamatok, emberierőforrás menedzsment – szerezhetsz a szakmai életben előnyt jelentő gyakorlati tapasztalatot, hihetetlen élményekkel és barátokkal gazdagodhatsz.
Mindezek megvalósulását egyrészt szervezetünk struktúrája támogatja, amely egy valódi vállalat mintájára épül fel. Másrészt számos piacvezető céggel – mint például az Unilever, Vodafone, L’Oreal vagy British American Tobacco – megvalósuló együttműködésünk révén, tagjaink számára félévről-félévre biztosítunk sokrétű fejlődési és tanulási lehetőséget.
Négy féléves belső képzési programunk keretében lehetőséged nyílik az előbb említett menedzsment területeken szakmai tapasztalatot és releváns tudást szerezni. Talent Programunk négy, egymásra épülő félévből áll:

Budapesti Corvinus Egyetem

A szakmaiság mellett pedig a BBC egyben egy összetartó család is, ahol életre szóló barátságokat köthetsz, miközben felejthetetlen közösségi programokon vehetsz részt, és kiterjedt kapcsolati hálót építhetsz ki. Ne habozz, légy Te is tagja a BBC csapatának!

Jelentkezési információk

Azokat a motivált embereket keressük, akik a legjobbak akarnak lenni. Nemcsak a tanulmányaik során vagy a munkában, de az élet minden területén a tökéletességet célozzák meg. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, fontos tudnod, hogy az őszi és tavaszi félév elején is tartunk felvételi időszakot. Ha úgy gondolod, hogy képes vagy felvenni a BBC-s tempót továbbá egy remek csapat tagja szeretnél lenni, akkor ne habozz, csatlakozz a BBC csapatához!

Mit kell tenned, hogy Te is a BBC csapatát erősíthesd?


Első lépésként töltsd ki a kérdőívet honlapunkon, majd a végén csatold hozzá az önéletrajzodat, és küldd el nekünk!
A kérdőív és az önéletrajz alapján juthatsz be a második körbe, erről e-mailben tájékoztatunk minden jelentkezőt.
Ha sikeresen továbbjutottál, akkor e-mailben megkapod a kidolgozásra váró egyéni feladatodat, amelyet majd az Assessment Center során kell prezentálnod. Ezenfelül egy rövid interjúból és egy csoportos feladatból áll a meghallgatás. Itt arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire tudsz jól csapatban dolgozni.
Az itt kiválasztott jelentkezők kapnak meghívást a Bevonó táborunkba. A Bevonó táborban való részvétel feltétele a csatlakozásnak, mivel itt válhattok a BBC teljes értékű tagjává.   

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Szervezeti felépítés

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.19. - 05:56:16