Ugrás a fő tartalomra

Fiatalok az Élet Küszöbén – FÉK

A FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) a világ egyik legnagyobb keresztény diákszervezetének a magyarországi diákköre. FÉK-ben nincsenek tabuk, a téma az ÉLET, ami sokkal tartalmasabb annál, mint amit valaha elképzeltél! Életvezetés, értelmi- és érzelmi intelligencia, kapcsolatok, vezetés a témáink. FÉK-es diáknak lenni jó, semmihez sem fogható! A világ kitágul, és az élet filmje hirtelen szélesvásznon kezd peregni előtted.

A FÉK célja, hogy segítse a diákokat, hogy az egyetemi képzés évei után sikeresek lehessenek mind szakmájukban, mind magánéletükben az olyan területeken, mint pl. a jellem, kapcsolatok, vagy a csapatmunka. Mindezt keresztény értékrend mentén tesszük, de nem szükséges értékrendünket magáévá tenni valakinek ahhoz, hogy munkánkból profitálhasson. Előadásokat, konferenciákat, táborokat és más különböző programokat szervezünk az egyetemi képzés kiegészítésére és elősegítésére. Részt vehetsz mentorprogramunkban, és te magad is mentorrá válhatsz!

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Az egyetemi diákkörök heti alkalmai mellett előadásokat, konferenciákat, táborokat és más különböző programokat szervezünk az egyetemi képzés kiegészítésére és elősegítésére.

Minden évben kisorsolunk egy iPad-et a kérdőívet kitöltők között! Az oldalon hasznos videókat is találsz az évkezdéshez! 😉
http://fek.hu/tulelocsomag/

A 2020-as őszi félév projektje az aJóÉlet! Online/Offline fesztivál: https://www.ajoelet.hu/

Az aJóÉlet! fesztivál három egymás utáni 3 hetes turnusból áll. Összesen 9 héten, át 9 témában! Az a vágyunk, hogy közösen tudjuk felfedezni és megtapasztalni az élet olyan területeit, amelyek szükségesek egy minőségi élethez. Ez egy közösségi fesztivál. Közösségi, mert itt a beszélgetés, a közös élmény és a közös megértés lesz a középpontban. Te hogyan gondolkozol? Te hol tartasz? Neked mi a következő lépés? Nálunk ne arra számíts, hogy valaki majd jól megmondja a frankót. Inkább arra, hogy közösen tapasztalunk meg valamit, és beszélgetünk róla. Emellett ez egy fesztivál. Több olyan témából választhatsz, ami 9 héten át más más héten lesz aktuális, de mindegyik a minőségi élet felfedézésében segít. Szeretnénk, hogy a turnusok alatt és a kiválasztott témában tudjál beszélgetni másokkal, részt tudjál venni a különböző témájú programokon és a témákhoz kötődő közös aktivitásokban.

Jelentkezési információk

Nagy szeretettel várunk mindenkit, aki nem csak a szakmai tudását szeretné bővíteni, de érdeklődik a személyiségfejlődés és jellemformálódás iránt, szeretne egy támogató közegben tanulni és fejlődni mentorprogramunkon keresztül.
Várjuk azokat is, akik lelki témák iránt érdeklődnek vagy foglalkoztatják az élettel kapcsolatos mélyebb kérdések.
Tagfelvétel folyamatosan egész évben, azaz bármikor lehet csatlakozni. Keress minket ezen az e-mail címen: alexandra.szatmari@cru.org

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.23. - 11:14:59