Ugrás a fő tartalomra

Nyelvi képzés

Élj az ingyenes féléveiddel


Küldetésünk az, hogy a egyetemünk hallgatói a mindennapi életben, a tanulmányok, külföldi tanulmányutak – különös tekintettel az EU felsőoktatási térség nyújtotta új lehetőségekre – szakmai gyakorlatok és a munkavégzés során jól használható, tárgyalóképes, időtálló szóbeli és írásbeli idegen nyelvi készségeket alakítsanak ki és fejlesszenek korszerű módszerekkel, reális időkeretben.

2008 szeptemberétől megújult és folyamatosan bővülő, az igényekhez igazodó tanfolyami kínálattal szintén várjuk az általános és gazdasági szaknyelvet tanulni szándékozókat. Résztvevőink, együttműködő partnereink sorába várjuk leendő, jelenlegi és volt hallgatóinkat, a kormányzati és üzleti szférában dolgozó szakembereket, a nyelvtanulás iránt érdeklődőket, akik egy-egy speciális területen kívánják nyelvtudásukat fejleszteni, az idegen nyelven való magas szintű munkavégzéshez szükséges kompetenciák megszerzését, netán egy új idegen nyelv elsajátítását tűzték ki célul, nem utolsó sorban Corvinus Nyelvvizsgaközpontban szeretnének OECONOM államilag akkreditált gazdasági szaknyelvi vizsgát tenni.

Jelenleg tíz nyelvből biztosítjuk hallgatóink számára a magas szintű (szak)nyelvtanulás lehetőségét. Oktatóink rendkívül kedvező hallgatói minősítése biztosítékot nyújt arra, hogy nyelvóráink hatékonyan készítik fel a hallgatókat a nyelvvizsgákra. A nyelvórákra a Corvinus Egyetem Hallgatói Neptunban tudnak jelentkezni. Oktatott nyelveink: angol, arab, francia, kínai, olasz, orosz, portugál, spanyol, német és magyar.

Egyetemünkön az IOK mellett akkreditált szaknyelvi vizsgaközpont is működik, melyről részletesen a Corvinus Nyelvvizsgaközpont honlapján olvashat. Évente öt vizsgaidőszakban várják a vizsgázókat. A tanórákon kívül vizsgafelkészítő tanfolyamainkon is készülhet a gazdasági és nemzetközi nyelvvizsgáraa. Mindkét intézmény az Egyetem új C. épületében az V. emeleten található.

@uni.corvinus A Corvinuson talán ő ismeri a legjobban Putyint, de biztosan ő tud a legtöbbet idézni tőle. Oroszország-specialistánk, Rácz András most nektek szakért🧐. #science101 #CorvinUS #university #unilife #putin #russia #quoteoftheday ♬ original sound – Budapesti Corvinus Egyetem
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.26. - 06:33:08