Ugrás a fő tartalomra

Corvinus Alumni Club

Örülünk, hogy viszontlátunk!

Kedves Egykori Hallgatónk! Kedves Barátunk!

A Budapesti Corvinus Egyetemen és jogelődjein végzett hallgatóink számára hoztuk létre a Corvinus Alumni Clubot. A Club online felülete lehetőséget biztosít az egymással való kapcsolattartásra, együttműködésre és az egyetem vérkeringésébe való bekapcsolódásra. Szeretettel várunk az Alumni Club eseményein, figyelmedbe ajánljuk programjainkat, álláshirdetéseinket, valamint az egyetem képzéseit.

Budapesti Corvinus Egyetem

Alumni Iroda

Ki lehet a Corvinus Alumni Club tagja?

Mindenki, aki a Budapesti Corvinus Egyetemen, vagy elődintézményein szerzett diplomát, vagy sikeresen vett részt az Egyetem által nyújtott valamely képzésben. (Ideértve természetesen a jogelőd intézményeket, és azokat a karokat is, amelyek már nem tartoznak a Corvinushoz, de a diploma kiállításakor még a részei voltak az intézménynek.)

Hogyan lehet csatlakozni a Corvinus Alumni Clubhoz?

A tagság megszerzéséhez a Corvinus Alumni Club online felületén kell regisztrálni. A regisztrációhoz csupán a név és az e-mail cím megadása szükséges.

Milyen lehetőségeket kínál a klubtagság?

  • Szabadon böngészhetsz évfolyamtársaid, szaktársaid és a közösség többi tagja között.
  • A szakos és tematikus csoportokban csatlakozhatsz a kisközösségek aktív vérkeringésébe és részt vehetsz a közösségi eseményeken.
  • Külföldi utazás esetén felveheted a kapcsolatot a városban élő klubtagokkal.
  • Ha külföldön élsz, akkor megkeresheted a környékeden lakó alumni klubtagokat és alapíthattok egy lokális közösséget, amelyhez támogatást biztosít az Alumni Iroda.
  • A klubtagság megszerzésével jogosulttá válsz a központi eseményeken, előadásokon, bálokon való részvételre, amelyeket az Alumni Iroda szervez az alumni közösségnek.
  • Rendszeresen értesülhetsz a közösség sikereiről és saját sikereidet is megoszthatod a közösséggel.
  • Részt vehetsz a különböző mentorprogramokban és saját tudásodat, élettapasztalatodat megosztva támogathatod az Egyetem aktív hallgatóit.
  • Változatos projekteket és célokat támogathatsz anyagilag is, amelyek megvalósulásáról részletes tájékoztatást is kapsz.
  • A karriered tervezésében is támogatást kapsz, hiszen szabadon böngészhetsz az exkluzív állásajánlatok között.
  • Ha évfolyamtalálkozót, konferenciát, vagy bármilyen más eseményt szerveznél, akkor támogatást kaphatsz az Alumni Irodától

Nem csak részt vennél a közösség életében, hanem aktívan alakítanád is azt?

Ha szeretnél aktívan részt venni a közösség építésében, nem csak átélnéd, hanem alakítanád is a történéseket és szívesen kerülnél egy kisközösség középpontjába, akkor ne habozz és vedd fel az Alumni Iroda munkatársaival a kapcsolatot, akik örömmel támogatnak ötleteid megvalósításában és az alumni közösség vitalizálásában.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.24. - 15:29:36