Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Alumni

A Budapesti Corvinus Egyetem a gazdaság- és társadalomtudományok területén Magyarország vezető egyeteme, nemzetközileg elismert képzésekkel és globális partneri hálózattal. Az elmúlt több, mint 70 évben az Egyetemen végzett szakemberek meghatározó szereplői és aktív alakítói nem csak a magyar, hanem a nemzetközi tudományos, üzleti, politikai és társadalmi életnek. A Corvinus megújulásának egyik fontos célja, hogy a végzett hallgatók részvételével, és az Egyetem munkatársainak támogatásával egy Közép-Európai szinten egyedülálló, szakmai és közösségi hálózatot hozzon létre, amelyben a tagok megoszthatják tudásukat, tapasztalataikkal segíthetik egymást és a jelenlegi hallgatókat, és maguk is tovább fejleszthetik készségeiket és karrierjüket, építhetik tudományos és üzleti kapcsolatrendszerüket.


Ki lehet a Corvinus Alumni közösségének tagja?

Mindenki, aki a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát, vagy sikeresen vett részt az Egyetem által nyújtott képzésben. (Ideértve természetesen a jogelőd intézményeket, és azokat a karokat is, amelyek már nem tartoznak a Corvinushoz, de a diploma kiállításakor még a részei voltak az intézménynek.)

Hogyan lehet csatlakozni a Corvinus Alumnihoz?

Az egyetem hivatalos, volt hallgatóknak szóló felülete a Corvinus Alumni Network, amely az Egyetemi megújulás keretében bevezetett integrált szakmai és közösségi oldal, amely számos hasznos és izgalmas funkcióval segíti a szakmai és közösségi kapcsolatok építését: Corvinus Alumni (uni-corvinus.hu)

Az alumni tagság igényléséhez a Corvinus Alumni Network oldalán található regisztrációs űrlap kitöltése szükséges.

Milyen lehetőségeket kínál a Corvinus Alumni?

  • A közösség tagjaként a volt hallgatók folyamatosan értesülhetnek az Egyetem aktuális híreiről és eredményeiről, a volt hallgatóknak és külső szereplőknek (vállalatoknak, KKV-knak, startupoknak, intézményeknek) kínált lehetőségekről.
  • Folytathatják tanulmányaikat az Alma Materben, és kedvezményes képzésekben vehetnek részt.
  • Részt vehetnek az Egyetem által központilag szervezett, és a volt hallgatóknak szóló vagy nyitva álló rendezvényeken, előadásokon, konferenciákon, és támogatást kaphatnak saját maguk által kezdeményezett rendezvények, programok szervezéséhez.
  • Visszatérhetnek az Egyetemre kutatóként, előadóként, képzéshez kapcsolódó esettanulmányok szolgáltatóiként, vagy akár vállalati együttműködések keretében is.
  • Hozzájárulhatnak az egyetemi megújulás céljaihoz szakfejlesztések, innovációs projektek keretében, vagy akár anyagilag is támogathatják az oktatást, és a hallgatói közösségi életet.
  • A Corvinus Alumni Network felületén a Corvinus Alumninak szóló álláslehetőségek között válogathatnak, illetve maguk is közzétehetnek hirdetést. (Ennek feltételeiről bővebb információt ITT találhatnak.)

Hogyan vehet részt valaki aktívan a Corvinus Alumni közösség építésében?

Jelenleg közel 50 alumni nagykövettel dolgozunk azon, hogy a volt hallgatók számára olyan lehetőségeket teremtsünk, amelyekre valós igényük van, amelyek méltón folytatják az Egyetem hagyományait, és hozzájárulnak a Corvinus további fejlesztéséhez. Ha szeretne aktívan részt venni a közösség építésében és a fejlesztésekben, ötlete vagy javaslata van a Corvinus Alumnival kapcsolatban, két módon várjuk jelentkezését: az alumni@uni-corvinus.hu e-mail címen, illetve regisztráció után a Corvinus Alumni Network-on létrehozott profiljában található ’Egyetem fejlesztése’ mező kitöltésével.

Kérdése van?

A Corvinus Vállalati és Intézményi Kapcsolatok Alumni csoportja várja jelentkezését az alumni@uni-corvinus.hu e-mail címen, és a +36 30 512 0183-as telefonszámon.

Vágólapra másolva
GEN.:2022.05.18. - 17:07:49