Ugrás a fő tartalomra

JÖVŐKÉPP – Fiatalok Magyarországért! Egyesület Corvinus Egyetemi Diákszervezete

Történelmi, tudományos és közéleti kérdések iránt érdeklődő egyetemista fiatalok csoportjaként alakítottuk meg az egyetemközi, pártsemleges Jövőképp – Fiatalok Magyarországért! Egyesületet.

Célunk, hogy a közérdeklődésre számot tartó, elsősorban fiatalokat érintő és érdeklő társadalmi, tudományos, történelmi és erkölcsi kérdések felvetése és körüljárása által a fiatalokat e kérdések aktív elemzésére, véleményalkotásra és pozitív cselekvésre ösztönözzük. 

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Céljaink:
a demokratikus és alkotmányos értékekkel szimpatizáló fiatalokat megszólítani és aktív társadalmi szerepvállalásukat elősegíteni;
támogatni az egyetemes emberi jogi és erkölcsi értékek, elvek megismertetését, terjesztését az ifjúság körében;
síkra szállni az emberi jogok teljes körű megvalósulásáért, a közszolgálati oktatási intézmények vallási, ideológiai semlegességéért, valamint az etnikai csoportok alkotmányosan deklarált jogi egyenlőségének gyakorlati megvalósulásáért;
támogatni a hazai polgári kultúra fejlődését;
Mindezek érdekében elsősorban fórum jellegű, interaktív előadásokat rendezünk, ahol a hallgatóságnak lehetősége nyílik az aktuális témában járatos szakértőktől előadást hallani illetve tőlük kérdezni. 

Jelentkezési információk

Ha nem érdektelen a jövőképed, akkor mindenképpen gyere és légy a társaságunk tagja! A jelentkezni a szemeszterek első heteiben tudtok! Minden fontos infó a közösségi platformjainkon. Ha valami még így is kimaradt, akkor látogass el az egyik rendezvényünkre!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.25. - 19:24:30