Ugrás a fő tartalomra

InCube

Az InCube Magyarország első 100%-ban vállalkozás és startup fókuszú diákszervezete. Tagjaink számára három dolgot biztosítunk: egyrészt a sikerhez elengedhetetlen készségeiket fejlesztjük; másrészt egy inkubációs programot, mely segít megtenni az első kritikus lépéseket a vállalkozás indításához; harmadrészt egy olyan közösséget, ahol a hasonlóan gondolkodó, kreatív és tehetséges fiatalok egymásra találhatnak. Ezen kívül szervezünk nyilvános eseményeket, pl. startupversenyeket is.

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Az InCube három alapvető, de a felsőoktatási rendszerből (illetve a hazai startup-szcénából) mégis hiányzó területen dolgozik.
Első: inspiráló, problémamegoldó és készségfejlesztő szakmai programot szervezünk.
Előadóinkat a vállalkozások különböző területeiről hívjuk: a nagy magyar sikersztorik alapítóitól és vezetőitől a feltörekvő startupokig. Workshopjainkon ezek az előadók valódi problémákat és kihívásokat tárnak a tagságunk elé, amikre közösen találnak megoldási alternatívákat. Kurzusainkon szakértőket kérünk fel,
hogy a sikeres vállalkozók számára olyan elengedhetetlen témákról beszéljenek, mint a prezentáció, a pénzügyi tervezés vagy az online marketing.
Második: olyan közösséget építünk,ahol az ötletek kivirágozhatnak.
Az InCube azon kevés helyek egyike, ahol olyan marketing- és pénzügyes hallgatók, fiatal mérnökök és designerek találkozhatnak, akik megértik, hogy a vállalkozás csapatmunka. Egy olyan helye, ahol a tagok megtalálhatják a tökéletes partnert a világmegváltáshoz. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kreatív projektek, hosszúhétvégék és a sör és pizza segítségével építsük és erősítsük ezeket a kapcsolatokat.
Harmadik: támaszt nyújtunk az alapítóknak a kritikus első lépésekhez.
Az ötlettől az indulásig hosszú az út. Az InCube inkubációs programjában a résztvevő csapatok 12 tematikus előadás és workshop segítségével jutnak el az ötlettől egészen a cégalapításig. A programot a Demo Day zárja, ahol a csapatok befektetők előtt pitchelik az ötleteiket.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.25. - 07:57:17