Ugrás a fő tartalomra

Human Behaviour Association – HBA

A Human Behaviour Association egy olyan dinamikusan fejlődő családias diákszervezet, ahol egy nagyon támogató és inspiráló környezetben fejlődhetsz mind szakmailag és emberileg is! Szervezetünk erőssége a sokféleség és nyitottság, Budapest legnagyobb egyetemiről vagyunk sokféle érdeklődési körrel, azonban egy közös bennünk: szeretjük az embereket.

Szeretnénk jobban megérteni az ember szervezeti működését, hogy munkánk során ki tudjuk belőlük hozni a legjobbat egyénileg és közösségileg is. Kipróbálhatod magad a szervezeti működés számos területén, különféle csapatokban, pozíciókban. Lehetőség van neves, magas színvonalú előadókat hallgatni, nagyszabású konferenciákra eljutni. Kurzusrendszerünkön keresztül megismerkedhetsz mélyebben a HR alapterületeivel, majd izgalmas munkacsoportok, tréningek, nyílt rendezvények és business projektek kereteiben van lehetőséged a kibontakozásra. A gyakorlatias, heti rendszerességű szakmai programok mellett összetartó közösségben, fantasztikus emberek között érezheted magad otthon az ország első számú HR diákszervezetében, színesítve ezzel mindennapjaid.
A 2015 novemberében alapított szervezetünk tagsága általában 30 fő körül alakul, több budapesti egyetemről érkeznek hozzánk céltudatos hallgatók alap- és mesterszakosok egyaránt. Legtöbben közülük emberi erőforrás és pszichológia szakon tanulnak, azonban a nyitott és sokszínű összetételt azzal is igyekszünk támogatni, hogy bármilyen területről várunk jelentkezőket szervezetünkbe.

Elérhetőségeink

Tevékenységeink

Kipróbálhatod magad a szervezeti működés számos területén, különféle csapatokban, pozíciókban. Lehetőség van neves, magas színvonalú előadókat hallgatni, nagyszabású konferenciákra eljutni. Kurzusrendszerünkön keresztül megismerkedhetsz mélyebben a HR alapterületeivel, majd izgalmas munkacsoportok, tréningek, nyílt rendezvények és business projektek kereteiben van lehetőséged a kibontakozásra. A vírushelyzetből igyekeztünk mi is a legtöbbet kihozni, számos online előadás megvalósulásán dolgozik szuper hatékony szakmai csapatunk, még több szakmai fejlődést és izgalmas témát biztosítva a tagok, de sokszor minden érdeklődő számára is!
Egy kis betekintésként jelenleg trénig-módszertan, szupervíziós és employer branding munkacsoportban dolgozhatnak tagjaink. Hátunk mögött tudhatunk csapattalálkozókat és több online szakmai előadást például vállalati kultúráról, HR karrierutakról és rugalmas munka, atipikus foglalkozás témában. Photoshop, gamification és testbeszéd tréninget, valamint egy izgalmas tagfelvételi időszakot. Emellett pedig több szakmai előadás és versenylehetőséggel vannak megspékelve a HBA-s mindennapok.

Jelentkezési információk

Köztünk a helyed, ha érdekel a HR vagy a munkapszichológia és szeretnéd az egyetemi tanulmányaid mellett gyakorlatias környezetben fejlődni és kipróbálni magad, mindezt egy dinamikus, nyitott és családias csapatban.
Jelentkezésedet minden félév első felében várjuk, amelyről honlapunkon, közösségi oldalainkon és a Corvinus egyetemen mindig adunk aktuális tájékoztatást. 
A kiválasztás menetét pedig itt láthatod:

kiválasztás-menete-Bíborka-Lázár.jpg

Szervezeti struktúra
Diákszervezetünk működéséért 4 csapat felel; a marketing, a HR, a rendezvényszervezési és a szakmai működésért felelős csapat, melyekben folyó munka az alelnökök személyében és az elnöknél egyesül.
Itt ragadnánk meg az alkalmat bemutatni Farkas Fannit, a HBA jelenlegi elnökét, aki hatalmas lendülettel és szakmaisággal vezeti a szervezetet:  

Farkas_Fanni1-Bíborka-Lázár.png
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.18. - 14:13:09