Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Human Behaviour Association

A Human Behaviour Association egy olyan dinamikusan fejlődő családias diákszervezet, ahol egy nagyon támogató és inspiráló környezetben fejlődhetsz mind szakmailag és emberileg is! Szervezetünk erőssége a sokféleség és nyitottság, Budapest legnagyobb egyetemiről vagyunk sokféle érdeklődési körrel, azonban egy közös bennünk: szeretjük az embereket.

Szeretnénk jobban megérteni az ember szervezeti működését, hogy munkánk során ki tudjuk belőlük hozni a legjobbat egyénileg és közösségileg is. Kipróbálhatod magad a szervezeti működés számos területén, különféle csapatokban, pozíciókban. Lehetőség van neves, magas színvonalú előadókat hallgatni, nagyszabású konferenciákra eljutni. Kurzusrendszerünkön keresztül megismerkedhetsz mélyebben a HR alapterületeivel, majd izgalmas munkacsoportok, tréningek, nyílt rendezvények és business projektek kereteiben van lehetőséged a kibontakozásra. A gyakorlatias, heti rendszerességű szakmai programok mellett összetartó közösségben, fantasztikus emberek között érezheted magad otthon az ország első számú HR diákszervezetében, színesítve ezzel mindennapjaid.

Szeretnénk bemutatni Farkas Fannit, a HBA jelenlegi elnökét, aki hatalmas lendülettel és szakmaisággal vezeti a szervezetet:
Farkas Fanni
Kattints honlapunkra, hogy még részletesebb infót kaphass a szervezet szakmai felépítéséről is:
Bármilyen kérdés esetén pedig keress minket közösségi oldalunk valamelyikén; Facebook, Instagram vagy akár LinkedIn profilunkon keresztül!
Jelentkezésedet október 7-ig várjuk, a kiválasztás menetét itt láthatod.

Jelentkezés, HBA
Vágólapra másolva