Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Ügyintézés

A kormányrendeletben kihirdetett intézkedések érintik az egyetem működését. Mindannyiunk biztonsága érdekében a veszélyhelyzet alatt elsődlegesen online biztosítjuk számodra a tanulmányi ügyintézést. A zavartalan lebonyolításához az alábbi lehetőségeket veheted igénybe.

Digitális platformunkon keresztül “Intézd online”/”Self Care”

Tematikus e-mail-címek

Amennyiben valamely, a digitális platformon nem található ügykörben van szükséged segítségre, írj tematikus email címeinkre, ahol kollégáink várják kérdéseidet: 

  • Tanulmányi ügyekben, magyar nyelvű nappali képzés esetén a hallgatoi.iroda@uni-corvinus.hu, részidős képzések esetén part.time@uni-corvinus.hu, illetve angol nyelvű képzés esetén a student.office@uni-corvinus.hu címen.
  • Ösztöndíj ügyekben az osztondij@uni-corvinus.hu címen.
  • Részképzés (Erasmus, egyéb) kapcsán (pályázat, kiutazás, dokumentumok), a corvinus.erasmus@uni-corvinus.hu címen.
  • A tanulmányi- és vizsgaszabályzat szerinti valamennyi kérelmedet zavartalanul benyújthatod továbbra is a NEPTUN rendszeren keresztül.
  • Amennyiben jogviszony igazolásra vagy kreditigazolásra van szükséged, amelyet elektronikus formában fogsz felhasználni, úgy azt továbbra is letöltheted NEPTUN fiókodból akadálytalanul.


Új ügyintézési forma! Kérj online konzultációt!

2021. 03. 31-től szerdánként időpontot tudsz foglalni online konzultációra. A konzultáció célja, hogy olyan esetekben, ahol a felmerülő probléma összetettebb, vagy hosszabb megbeszélést, tájékoztatást igényel, egy 15 perces Teams beszélgetés során megoldást találjatok. Az online konzultációkra az alábbi 3 nagyobb témakörben foglalhatsz időpontot a képzés nyelve, munkarendje szerint. 
Tanulmányi konzultációk/ Study consultation

Szakmai gyakorlat konzultáció

Külföldi részképzés (kiutazók) konzultáció


Személyes konzultáció

Azon, a fenti felsorolásba nem tartozó eredeti dokumentum kiadását vagy személyes konzultációt igénylő esetekben, az időpontfoglaló rendszerünkön keresztül van lehetőséged személyes ügyintézést kezdeményezni magyar nyelvű képzések esetén, magyar nyelvű képzések diákigazolvány ügyintézés esetén, illetve angol nyelvű képzések esetén.

Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu email címről kezdeményezhetsz, más magán email címekről küldött levelek automatikusan visszautasításra kerülnek.

Vágólapra másolva
GEN.:2021.08.02. - 07:08:23