Ugrás a fő tartalomra

Kollégiumok

Kollégiumi jelentkezés

A Kollégiumok megközelítőleg 1100 fő részére tudnak férőhelyet biztosítani, 2-3, esetenként 4 és 5 ágyas szobákban. A kollégiumi férőhelyek feltöltése felvételi eljárás keretében történik, bővebben a Kollégiumi felvételi eljárás rendjének részleteiről az aktuális pályázati kiíráson keresztül, valamint a HKR.4. Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat vonatkozó melléklete alapján nyújtunk tájékoztatást.

Kedves Érdeklődő!

Meghirdetésre kerültek a nyitott senior segítői pozíciók a következő 2024/25-ös tanévre a Corvinus Kollégiumaiba. Amennyiben szeretnél csatlakozni csapatunkhoz, szívesen belelátnál a kollégiumi működésbe, akkor bővebben a pályázat feltétleiről és a jelentkezés módjáról az alábbi leírásban tájékozódhatsz.

A pályázat benyújtási határideje: 2024.05.06 9:00

Köszönjük előre is érdeklődésed!

Campus Szolgáltatások

A pályázat és az odaítélés szabályait a Budapesti Corvinus Egyetem kollégiumi felvételre vonatkozó egységes eljárásrendje (HTJSZ. 7. melléklet) határozza meg.A pályázat elbírálásakor különösen az alábbi szempontokat kell figyelembe venni a hallgató a) szociális helyzetét, ide értve a hallgató állandó lakhelyének Budapest, illetve Székesfehérvár közigazgatási határától mért távolságát,b) tanulmányi teljesítményét,c) hallgatói közösségért végzett munkáját.

Kapcsolat

Kollégiumi Hallgatók Tűz és Munkavédelmi oktatása

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.13. - 07:02:50