Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Kollégiumok

×

Kollégiumi jelentkezés

A Kollégiumok megközelítőleg 1100 fő részére tudnak férőhelyet biztosítani, 2-3, esetenként 4 és 5 ágyas szobákban. A kollégiumi férőhelyek feltöltése felvételi eljárás keretében történik, bővebben a Kollégiumi felvételi eljárás rendjének részleteiről az aktuális pályázati kiíráson keresztül, valamint a HKR.4. Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat vonatkozó melléklete alapján nyújtunk tájékoztatást.

A pályázat és az odaítélés szabályait a Budapesti Corvinus Egyetem kollégiumi felvételre vonatkozó egységes eljárásrendje (HTJSZ. 7. melléklet) határozza meg.A pályázat elbírálásakor különösen az alábbi szempontokat kell figyelembe venni a hallgató a) szociális helyzetét, ide értve a hallgató állandó lakhelyének Budapest, illetve Székesfehérvár közigazgatási határától mért távolságát,b) tanulmányi teljesítményét,c) hallgatói közösségért végzett munkáját.

Kollégiumi elhelyezésre, felvételre a Pályázati felhívást, határidőkkel és tudnivalókkal az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Alapszabályában deklarált Egyetemi Kollégiumi (EK) referenssel és a Hallgatói Szociális Bizottság (a továbbiakban: HSZB) elnökével egyeztetve a campus igazgatók együttesen írják ki, a kollégiumi épület, campus sajátosságokkal, eltérésekkel, a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszeren (a továbbiakban: Neptun) keresztül, a HSZB honlapján és a kollégiumi honlapokon minden év május 31-ig, illetve december 1-jéig. A kiírás véglegesítése a campus igazgatók hatásköre és felelőssége. A kiírás közzététele az EK referens hatásköre és felelőssége.

Munkatársak

Földes Ferenc Kollégium Dorm Manager

Mikó Valéria valeria.miko@uni-corvinus.hu Kancellári Szervezet / Campus Szolgáltatások
Kollégiumi csoportvezető
Földes Ferenc Kollégium, Fszt. 5
Telefon: +36 1 482 7585 • Mellék: 7585

Kinizsi Kollégium Dorm Manager

Fodor Katerina katerina.fodor@uni-corvinus.hu Kancellári Szervezet / Campus Szolgáltatások
Kollégiumi csoportvezető
Kinizsi Kollégium, L/2
Telefon: +36 1 482 7588 • Mellék: 7588

Tarkaréti Kollégium Dorm Manager folyamatban

Közgáz Campus Szolgáltatások vezetője

Dóczi Tamás tamas.doczi@uni-corvinus.hu Kancellári Szervezet / Campus Szolgáltatások
Campus Szolgáltatások vezető
E épület, E.77/a
Telefon: +36 1 482 5334 • Mellék: 5334
Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.12.07. - 01:01:02