Ugrás a fő tartalomra

CIAS Fogadó: A szocializmusból örökölt titkok húzzák vissza Magyarországra

Miért próbáljuk számon kérni egy tinédzser romantikával megfűszerezett kémsztorin a történelmi hitelességet? A CIAS-ban készült legutóbbi publikációjában A besúgó című magyar sorozat múltábrázolása körüli heves vitákon keresztül vizsgálja Maya A. Nadkarni amerikai kulturális antropológus a magyarországi szocializmusról való emlékezetpolitikát.

Tudtad, hogy hazánk elsőszámú gazdasági partnere Németország, Ausztria és Svájc? Légy Te az, akiért versengenek a DACH cégek!

Pénzügy-számvitel, alkalmazott közgazdaságtan, gazdálkodási és menedzsment, gazdasági informatikus vagy nemzetközi gazdálkodás szakra vettek fel? Megvan a B2-es nyelvvizsgád német nyelvből? Szívesen tanulnál szakmai tárgyakat is németül, amik nagyban segíthetnek egy menő nemzetközi állást szerezni a későbbiekben, idehaza vagy külföldön? Akkor a DSG-t Neked találták ki!

Hallgatói segítők jelentkezését várjuk a beiratkozási hétre!

Idén 2024. augusztus 26. és 28. között iratkozhatnak be az új hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetemre. A kötelező adminisztrációs teendők mellett számos izgalmas program várja őket, többek között az Onboarding Expó és a Hallgatói Támogatások által szervezett workshopok.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

„Egy erős Executive MBA képzéssel az ember bevásárolja magát a VIP klubba”

A jó HR vezetőnek mindig van A, B és C terve a felsővezetés utódlására, de ehhez cégen belül ki kell nevelni a tehetségeket. Kaposvári Annával, a Claas Hungária HR vezetőjével többek között arról is beszélgettünk, hogy mit ér egy Executive MBA diploma HR-es szemmel és hogy ő miért ajánlja jó szívvel a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA-képzés elvégzését a munkatársainak.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Életre szóló élmény és még diplomát is kapsz mellé? – CEMS-élménybeszámolók és hasznos tippek a külföldi félévhez

A CEMS képzés egy kettősdiploma-program, amely a világ számos kiemelkedő egyetemének együttműködéseként jött létre. A szokásos tájékoztatókkal ellentétben most a külföldön tanuló hallgatókat is megkérdeztük személyes tapasztalataikról, a beilleszkedésről, a programokról és hasznos tippekről.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.24. - 16:11:53