Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Ismét lesz Termelői Piac a Corvinuson

Az esemény helyszíne ezúttal az E épület aulája, új és már ismerős termelők hozzák el saját portékáikat.
2024.05.07. 09:30
Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2024. május 7. kedd, 9:30-15:30  

Helyszín: Corvinus Egyetem, E épület Aula 

 

A tavaszi félévben ismét megrendezésre kerül a Corvinus Termelői Piac, kivételes alkalommal új helyszínen, az E épület aulájában. A termelői piaccal párhuzamosan „Termelői piac a XXI. században” címmel szakmai rendezvényt és piacbemutatót szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Budapesti Corvinus Egyetem.  

A termelők között ezúttal is ott lesznek jelenlegi és korábbi hallgatóink, így a velük való beszélgetések a termékek megismerésén túl arra is alkalmasak lehetnek, hogy elmeséljék útjukat az iskolapadból a családi vagy saját gazdaságukba. A termelők száma ezalkalommal jóval magasabb lesz, hiszen a szakmai napra tekintettel az ország több részéről is érkeznek majd különböző termékekkel. 

A piacon várhatóan többek között tavaszi idényzöldségek és -gyümölcsök, tejtermékek, gyümölcslé, méz, sajtok, chilitermékek, mikrozöldek, szörpök, lekvárok, hústermékek közül is válogathatnak majd az érdeklődők. A vásárláshoz mindenképp érdemes hozni vászontáskát, hogy fenntartható csomagolásba kerülhessenek a termékek, valamint készpénzt, mert nem mindenhol lesz biztosított a kártyás fizetés.  

A piacot a Fenntartható Fejlődés Intézet Agrárgazdaságtan Tanszékének munkatársai, Maró Gréta, a Corvinus PhD-hallgatója, Török Áron, az Agrárgazdaságtan Tanszék vezetője és Maró Zalán Márk, a tanszék egyetemi tanársegédje szervezi.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.30. - 20:38:09