Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Jelentkezz szakirányú képzéseinkre!

2024-04-04 16:45:00

Fejleszd szakmai tudásodat és lépj előre karrieredben!
Budapesti Corvinus Egyetem

Az aktuális trendekhez és a piaci igényekhez is illeszkedik a 17 most induló, diplomát adó szakunk. A korán jelentkezők kedvezményt kapnak a tandíjak árából. 

Az ősszel induló szakirányú továbbképzéseinket azoknak ajánljuk, akik elkötelezettek az élethosszig tartó tanulás és fejlődés mellett, illetve szeretnék bővíteni már meglévő tudásukat, jelenlegi munkájukhoz pedig aktuális, korszerű ismereteket, speciális jártasságot kívánnak szerezni.  

Valamennyi kurzusunk jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez, gyakorlati tudást biztosítanak, a munkaerőpiac gyors változásaira érzékenyen reagálnak, valamint a már meglévő diplomára épülő, mélyebb szaktudást kínálnak.  

Szakirányú továbbképzéseinket munka és kisgyerek mellett is el lehet végezni, mivel az órákat alkalmanként, hétköznap munkaidő után, vagy pénteken és szombaton tartjuk. A foglalkozások kiscsoportosak, így több idő jut a tudás elsajátítására.

Jelentkezési határidő (kivéve Executive MBA): augusztus 31.  

Bővebb tájékoztatás itt érhető el 

Aktuális képzéseink: 

A szakirányú továbbképzés felsőfokú végzettségre és szakképzettségre épülő képzés. Jelentkezni alap- vagy mesterfokozat, egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget biztosító oklevéllel lehet. A szakirányú továbbképzést teljesítő hallgatók speciális szakirányú tanúsító oklevelet kapnak. 

Kapcsolódó tartalmak:

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.21. - 00:10:02