Ugrás a fő tartalomra

HR Business Partner / szakközgazdász

Szerezd meg a legjobbak tudását!

A szakot – melyet a Flow Consulting Kft-vel stratégiai partnerségben idén újítottunk meg – elsősorban a közepes és nagyvállalatok HR-vezetőinek és HR Business Partnereinek ajánljuk. A program a HR-szervezet „agilisabb” működtetése (gyorsabb reakcióidők, HR-folyamatok automatizálása) és a magasabb hozzáadott értékű szolgáltatásokra (vezető-támogatás, coaching, háttérelemzések, üzleti vezetőkkel egyeztetett HR-akciótervek) készít fel.   

Kiknek a jelentkezését várjuk?​

HR business partnerek, HR területen dolgozó középvezetők, HR iránti karrierváltást tervező vezetők, akik tapasztalattal rendelkeznek a HR rendszerek működtetésében.

Ha általános kérdése van szakirányú továbbképzéseinkkel kapcsolatban keressen minket a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu e-mail címen!

Jelentkezz 2024. augusztus 31-ig!

nap
óra
perc
másodperc

Képzés információk

Szakfelelős oktató: Dr. Takács Sándor

Képzési idő félévekben: 4 félév

Képzés nyelve: Magyar

Telephely: Budapest

Tagozat: Levelező

Oktatás napjai: Péntek 13:00-18:50 (néhány esetben a délelőttök is) és szombat: 9:00-17:00 kéthetente

Tervezett dátumok:

  • 2024. szeptember 20 -21.
  • 2024. október 4-5.
  • 2024. október 18-19.    
  • 2024. november 15-16.              
  • 2024. november 29-30.

 

Finanszírozás: Önköltséges (a felvételi eljárás díja: 9 000 Ft)

Early bird jelentkezés esetén

513 000 Ft / félév  

Határidő: 2024. 05. 14.

Normál jelentkezés
esetén

570 000 Ft / félév

Határidő: 2024. 08. 31.

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:

• HR Business Partner
• Szakközgazdász HR Business Partner

 

Felvételi követelmények

HR Business Partner szakon

Bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél, illetve 3 év releváns munkatapasztalat legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél megszerzését követően.

HR Business Partner szakközgazdász szakon

Gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett közgazdász oklevél, illetve 3 év releváns munkatapasztalat legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél megszerzését követően.

Elérhetőség:

jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu

30-1061429

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok

• felsőfokú végzettséget igazoló oklevél magyar és (ha van) angol nyelvű oldala

• szakmai önéletrajz

• motivációs levél

• 1,5 oldalas szakmai esszé egy aktuális szakmai kihívásról, dilemmáról, ami aktuálisan foglalkoztatja, és ehhez kapcsolódóan miben vár fejlődést a képzés során

Szakfelelősi köszöntő​

Köszöntöm a HR Business Partner Program iránti érdeklődőket és remélhetőleg leendő résztvevőit! A Vezetéstudományi Intézet Szervezeti Magatartás Tanszékének vezetőjeként és a HR-rel kapcsolatos kérdések kutatócsoportjának tagjaként erős meggyőződésem, hogy a jelenlegi turbulens és kiszámíthatatlan környezeti változások (digitalizáció, járványok, home office, nemzetközi konfliktusok és válsághelyzetek stb.) közepette az emberi erőforrások egyre fontosabbá válnak a vállalkozások – és minden más típusú szervezet – életében. Ahogy az emberek szerepe egyre inkább felértékelődik, a velük történő “jó gazdálkodás”, a vezetésben megvalósuló rugalmas és agilis jó gyakorlatok (best practicek) a HR terület jelentőségét még inkább aláhúzzák. A program eddigi 10 évfolyamán végzett több, mint 200 hallgató tapasztalatai alapján azt látom, hogy a szervezetek és az őket alkotó emberek számára egyaránt fontos értékek képviselete a vezetéssel és vezetőkkel kialakított egyenrangú partnerségben valósulhat meg. A szervezetekben ennek a folyamatnak kulcsszereplői a HR Business Partnerek. A programon belül az egyetemi oktatók és kutatók, HR és üzleti vezetők, illetve a stratégiai partnerként bekapcsolódó Flow Consulting Kft. tanácsadói és a hallgatók közös tanulása jó alap és gyakorlóterep az ehhez szükséges tudás és kompetenciák elsajátítására. Ehhez kívánok mindenkinek nyitottságot, kitartást és egymással is partneri együttműködést!

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Takács Sándor

szakfelelős

egyetemi docens

A szak tanterve

A képzéssel kapcsolatos hírek

A diploma elvégzése után

• végzett hallgatóink HR Business Partnerként (pl. korábbi HR specialistából) illetve Senior HR Business Partnerként helyezkedhetnek el hazai és nemzetközi vállalatoknál

• kis-, és közepes méretű vállalatoknál (megfelelő további munkatapasztalat mellett) önálló HR vezetőként is folytathatják karrierjüket

• vezetőként még jobban megismerhetik a HR-esek eszköztárát, gondolkodási mintáit és értékrendjét, ami megalapozhat egy HR terület irányába történő karrierváltást és saját vezetői önfejlődéséhez is hozzájárul

• végül, de nem utolsósorban minden résztvevő egy tartós együttműködésen és közös tanulási folyamaton alapuló, erős hazai HR-es networkkel gazdagodik, akikhez bármilyen szakmai kérdésben fordulhat későbbi munkája során.

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nap
Óra
Perc
Másodperc
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.15. - 06:25:46