Ugrás a fő tartalomra

Nemzetközi projektmenedzser / projektmenedzsment szakközgazdász​

A képzés csak angol nyelven indul!

Legyél a nemzetközi projektek szakértője!

A PMI Budapest, Magyar Tagozat együttműködésével megvalósuló szak célja olyan projektmenedzserek képzése, akik képesek a XXI. századi kihívásoknak megfelelve nemzetközi hagyományos és virtuális közegben közepes komplexitású projekteket önállóan vezetni. A képzés során az átfogó, modern és szakszerű elméleti megalapozás mellett nagy hangsúly helyeződik a tanult ismeretek gyakorlati alkalmazhatóságára, arra, hogy a szakot elvégző szakemberek valóban alkalmazni is tudják a tanultakat. A képzés tehát gyakorlatfókuszúan ötvözi a klasszikus projektmenedzsment ismeretkörök tanítását a modern kor elvárásaival.

Kiknek a jelentkezését várjuk?​

A képzésre elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik szeretnének a stabil elméleti alapok mellett a gyakorlatban is hasznosítható tudásra szert tenni. Így bátran ajánljuk a képzést azoknak, akik szeretnének a későbbiekben projektvezetőként dolgozni, vagy projektvezetői tudásukat bővíteni. Az átadott ismeretek hatékony elsajátításához legalább 1-2 éves projekt(ek)ben szerzett (nem feltétlen projektvezetői) tapasztalat vagy vezetőképzésben való részvétel szükséges.

Ha általános kérdése van szakirányú továbbképzéseinkkel kapcsolatban keressen minket a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu e-mail címen!

Jelentkezz 2024 május 14-ig early bird kedvezménnyel!

nap
óra
perc
másodperc

Képzés információk

A képzésért felelős szervezet: Vezetéstudományi Intézet

Szakfelelős oktató: Dr. Blaskovics Bálint

Képzési idő félévekben: 2 félév

Képzés nyelve: Angol

Telephely: Budapest

Tagozat: Levelező

Oktatás napjai: Péntek késő délután és szombaton

Finanszírozás: Önköltséges (a felvételi eljárás díja: 9 000 Ft)

Early bird jelentkezés esetén

630 000 Ft / félév

Határidő: 2024. 05. 14.

Normál jelentkezés
esetén

700 000 Ft / félév  

Határidő: 2024. 08. 31.

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése: 

• Nemzetközi projektmenedzser
• Nemzetközi projektmenedzsment szakközgazdász

Szakirányú Fogadóórák

Vegyél részt az online fogadóórán, hogy közvetlenül a szakfelelőstől kérdezhess a képzés részleteiről! A részvételhez kattints az alábbi gombra, ahol tájékozódhatsz a fogadóóra menetéről és kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő időpontot.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Felvételi követelmények

Nemzetközi projektmenedzser képzésen

Bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél.

Nemzetközi projektmenedzsment szakközgazdász képzésen

Gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél és közgazdász szakképzettség.

Szóbeli elbeszélgetés, ahol a jelölt projekttapasztalatára, nyelvtudására és motivációjára fókuszálunk.

 

Elérhetőség:

jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu

30-1061429

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok

• angol nyelvű szakmai önéletrajz (kitérve a projektben szerzett tapasztalatokra)

• nyelvvizsgabizonyítvány (ha van)

• felsőfokú végzettséget igazoló oklevél másolata

Szakfelelősi köszöntő​

Kedves Jelentkező!

Mindenekelőtt szeretném megköszönni, hogy felkeltettük figyelmét, és reméljük, hamarosan a Nemzetközi Projektmenedzser Program hallgatójaként, majd kicsit több mint egy év múlva a Nemzetközi Projektmenedzser szakon diplomát szerzett hallgatóként üdvözölhetjük Önt. Tudjuk, hogy nehéz és elhivatottságot igényel újra iskolába járni és beiratkozni egy programra, két féléven keresztül tanulni, hiszen a napi munkától vagy a családtól elveszi az időt. De határozottan állíthatom, ez az egyedülálló program megéri az erőfeszítést. Ennek számos oka van. Egyszerre vagyunk akadémikusok és projektmenedzsment szakemberek. Az oktatóink három vezető egyetemről érkeznek, a projektmenedzsment szakembereink pedig több mint 10 olyan cégtől, amelyek hazai/nemzetközi szinten vezető szerepet töltenek be. Emellett személyre szabott, egyedi képzést biztosítunk Önnek, amely garantálja, hogy naprakész és könnyen használható tudást és készségeket szerezzen. A legfontosabb azonban az, hogy egy olyan közösség tagja lehet, amely professzionális, a projektmenedzsment iránt elkötelezett, és segít kihozni mindebből a legjobbat. Tehát, ha szeretné fejleszteni projektmenedzsment ismereteit vagy kompetenciáit, legyen szó akár kezdő vagy éppen középhaladó szintről, akkor ez a program lehet a legjobb az Ön számára. Ezt biztosítják előadóink, valamint az akadémiai háttér, amelyet a Budapesti Corvinus Egyetem nyújt.

Budapesti Corvinus Egyetem

Blaskovics Bálint

szakfelelős

egyetemi docens

A szak tanterve

A diploma elvégzése után

• a PMI-jal közös képzésre hivatkozva javulhat az esélye annak, hogy sikerrel pályázz projektmenedzsment állásokra akár hazai, akár nemzetközi képzés keretében.

• a projektmenedzsment módszertanok tudatosabb alkalmazása, valamint az elsajátított best practice-ek használata révén saját és a szervezet hatékonysága is növekedhet.

• olyan kapcsolati hálóval rendelkezhetsz, amelynek kihasználása segíthet a későbbiekben is fejleszteni a projektmenedzsment ismereteidet, valamint új, nagyobb kihívást jelentő pozíciókra szert tenni.

Betölthető munkakörök

• Projektmenedzser
• Agilis projektmenedzser
• Project management consultant
• PMO member
• Scrum master

vár a corvinus
Budapesti Corvinus Egyetem

Nemzetközi porondra képeznek szakembereket a Corvinus és a Project Management Institute Budapest Tagozat oktatói

Milyen előnyök származnak abból, ha a projektmenedzsmentet gyakorló szakemberek oktatják? Kremmer Lászlóval, a Project Management Institute Budapest előző elnökével, a Nemzetközi projektmenedzser szakirányú továbbképzés egyik alapítójával és oktatójával beszélgettünk, aki 2023 januárja óta az amerikai PMI igazgatótanács tanácsadó testületének a tagja.

Tovább olvasom »

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Még ennyi napig jelentkezhet early bird kedvezménnyel:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Szakfelelősi köszöntő

Kedves Érdeklődő! 

Mindenek előtt szeretném megköszönni, hogy a képzésünk felkeltette a figyelmedet, és az egyetem nevében is kijelenthetem, bízom benne, hogy hamarosan hallgatóként, és egy év múlva pedig végzett, oklevéllel rendelkező nemzetközi projektmenedzserként üdvözölhetünk. Tudjuk, hogy újra belevágni egy képzésbe nehéz és komoly elköteleződést igénylő feladat, hiszen a munkától és a családtól vesz el időt, azonban bátran állíthatom, ennek a hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló képzésnek a keretében olyan értéket kapsz cserébe, ami miatt megéri. Nemcsak azért, mert három egyetem kiváló oktatói tanítanak, nem csak azért, mert tíznél is több hazai és/vagy nemzetközi szinten meghatározó szervezet gyakorlói szakemberei oktatnak nálunk, nem csak azért, mert egyedi, személyre szabott és jól használható projektmenedzsment ismeretekre tehetsz szert, hanem azért is, mert egy olyan közösség részese lehetsz, amely összetartó, professzionális és számos lehetőséget rejt magában. Amennyiben tehát szeretnéd bővíteni projektmenedzsment ismereteidet, legyen az akár kezdő vagy haladó szinten, úgy véljük, ez a kurzus számodra megfelelő lehet, amire garancia az elkötelezett oktatói gárda, és az a professzionális akadémiai háttér, amelyet a Budapesti Corvinus Egyetem biztosít. 

 

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Blaskovics Bálint
szakfelelős
egyetemi docens

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 02:05:56