Ugrás a fő tartalomra

Vállalati belső és vezetői coach

Legyél olyan vezető, amilyet te is szeretnél magadnak! A képzés 2024 februárjában angol nyelven indul.

Képzésünk 2024 tavaszán angol nyelven indul.

Az International Coaching Federation (ICF), a világ legnagyobb nemzetközi coaching szervezete által jóváhagyott és a Business Coach Kft. egyetemünkkel közösen létrehozott coach képzésén inspiráló közösségben fejlődhetsz.

A program egyedisége abban áll, hogy azok a résztvevők, akik felveszik a képzéshez kapcsolódó és választható kiegészítőprogramot is, az egyetemi oklevél mellett még egy igazolást kapnak az ICF (ACC vagy PCC) minősítéshez szükséges akkreditált coach tréning óraszám teljesítéséről. A kiegészítő program díja a 2023 őszén induló képzéshez félévenként 140 ezer forint.

A hatékony vállalati fejlesztés kulcsai a belső, vállalati coachok és a coaching szemléletű vezetők, így a képzést egyaránt ajánljuk vezetőknek, emberi-erőforrás területen tevékenykedőknek és leendő belső coachoknak. Emellett azoknak a szakembereknek is, akik külső szakértőként már coachok, vagy terveik között szerepel a coach-csá (vagy akár vezetővé) válás.

Szakfelelős oktató: Dr. Takács Sándor

Ügyintéző telefonszám: +36 30 106 1429 (munkaidőben hívható)

Képzési idő félévekben: 2 félév

Képzés nyelve: magyar (az őszi félévben induló képzés) / angol (a tavaszi félévben induló képzés)

Telephely: Budapest

Tagozat: levelező

Képzési napok: választható a szerda vagy a szombat (9.00-16.00 között) (az ősszel induló magyar nyelvű képzésen)

Finanszírozás: önköltséges

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése: Vállalati és vezetői coach

A képzés magyar nyelven 2024 szeptemberében indul, a jelentkezési felületet hamarosan megnyitjuk.  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rögtön értesüljön az új hírekről, programjainkról!

A 2024 tavaszán induló angol nyelvű program honlapja ezen a linken érhető el.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Várjuk azokat a  

  • közép és felsővezetőket, akik munkájukba szeretnék beépíteni a coaching szemléletet 
  • az emberi-erőforrás területen tevékenykedő szakértőket és vezetőket, akik a munkavállalók támogatásában hasznosnak gondolják a coaching megközelítést  
  • már most külső, vagy vállalati belső és vezetői coachként dolgozókat, akik frissíteni, mélyíteni szeretnék a tudásukat és  
  • a karrierváltókat, akik a coach-szerepet új hivatásuknak képzelik el. 

Ha általános kérdése van szakirányú továbbképzéseinkkel kapcsolatban keressen minket a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu e-mail címen!

Felvételi követelmények:

• bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél 

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

felsőfokú végzettséget igazoló oklevél magyar és (ha van) angol nyelvű oldala

szakmai önéletrajz

motivációs levél

1,5 oldalas szakmai esszé egy aktuális szakmai kihívásról, dilemmáról, ami aktuálisan foglalkoztatja, és ehhez kapcsolódóan miben vár fejlődést a képzés során

Szakfelelősi köszöntő

A Vezetéstudományi Intézet Szervezeti Magatartás Tanszékének vezetőjeként erős meggyőződésem, hogy a jelenlegi turbulens és kiszámíthatatlan környezeti változások (digitalizáció, járványok, home office, nemzetközi konfliktusok és válsághelyzetek stb.) közepette a coaching egyre fontosabbá válik a vezetők életében, hogy a szervezeti változásokat megtervezzék, bevezessék és maguk is alkalmazkodjanak hozzájuk. A belső (és külső) coachok támogatása, illetve a coaching gyakorlata ehhez ad eszközöket, technikákat, gondolkodási mintákat és értékeket.

A program eddig végzett 3 évfolyam több, mint 200 hallgatója tapasztalatai alapján a szervezetek és az őket alkotó emberek számára egyaránt fontos az olyan értékek képviselete, mint a fenntarthatóság, inkluzivitás és partnerség.

A programon belül az egyetemi oktatók és kutatók, külső tanácsadóként bekapcsolódó coachok, szervezetfejlesztési tanácsadók és a hallgatók (akik között vezetők, HR-es szakemberek és coachok egyaránt előfordulnak) közös tanulása jó lehetőség ezen értékek gyakorlására. Ehhez kívánok mindenkinek nyitottságot, kitartást és együttműködést!

 

Takács Sándor

Dr. Takács Sándor
szakfelelős
egyetemi tanár

A szak tanterve

A diploma elvégzése után

  • Vállalati belső coach-ként helyezkedhet el hazai és nemzetközi vállalatoknál

  • Vállalatvezetők mellett önálló executive coach-ként is folytathatja karrierjét

  • Vezetőként még jobban megismerheti a coaching eszköztárát, gondolkodási mintáit és értékrendjét, amivel saját vezetői önfejlődéséhez járulhat hozzá

vár a corvinus

Egyre több vezető választja a coach képzést

Kinek érdemes elvégezni, és hogyan készít fel az üzleti kihívásokra a Vállalati belső és vezetői coach szakirányú továbbképzés? Komócsin Laura, a képzés egyik alapítója, a Business Coach Kft. ügyvezetője, senior executive coach válaszolt.

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.02.25. - 07:46:15