Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Közbeszerzés-menedzsment/szakközgazdász

Budapesti Corvinus Egyetem

A közbeszerzés szakma, melyet érdemes megismerni, elismerni

A képzés célja olyan ajánlatkérői, ajánlattevői, tanácsadói, vagy ellenőrzési gyakorlattal rendelkező szakemberek szakmai továbbképzése, akik már rendelkeznek alapszintű közbeszerzési tudással, és szeretnének mélyebb tudásre szert tenni az európai és hazai közbeszerzés területén. A képzés keretében elmélyülnek és rendszereződnek a gyakorlatban megszerzett ismeretek, szélesítve a hallgatók tudását a közbeszerzés szervezeti rendszerére, folyamataira, stratégiájára, fenntarthatóságára, hatékonyságára, elektronikus támogatására vonatkozó ismeretek tárgyalásával.

A képzésért felelős szervezet: Vállalatgazdaságtan Intézet 
Szakfelelős oktató:Tátrai Tünde 
Képzési terület: Gazdaságtudomány 
Képzési idő félévekben: 2 félév 
Képzés nyelve: Magyar 
Telephely:Budapest 
Tagozat:Levelező 
Képzési típus: Hagyományos

Oktatás napjai: Péntekenként 12.30-19.00 óráig. A vizsgákat péntek délelőtt vagy igény szerint egyéb időpontok meghirdetésével szervezzük. 

Finanszírozás: önköltséges. Az önköltség díja: 440.000 Ft/félév (A felvételi eljárás díja: 9.000 Ft) 

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:  közbeszerzési menedzser/szakközgazdász közbeszerzési menedzsment szakon

A jelentkezési időszak lezárult, a következő kurzusok indulási dátuma még nincs kitűzve. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rögtön értesüljön az új hírekről, programjainkról!

Még ennyi napig jelentkezhet:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Kiknek a jelentkezését várjuk?

A szakot az ajánlatkérői és ajánlattevői, tanácsadói tevékenységet végző szervezetek munkatársainak javasoljuk, valamint az ellenőrzésben, a közbeszerzések előkészítésében dolgozó szakembereknek. A képzés elvégzéséhez érdeklődő kollégákat várunk, akik szívesen megismerik a legfontosabb újdonságokat, nyitottak az európai példák, jó gyakorlatok iránt, vagy egyszerűen szeretnék nagyobb biztonsággal végezni munkájuk a közbeszerzés területén. Mérnökök, tanárok, jogászok, közgazdászok, műszaki menedzserek, informatikusok, biológusok ugyanúgy megtalálják helyüket a képzésben.

Ha általános kérdése van szakirányú továbbképzéseinkkel kapcsolatban keressen minket a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu e-mail címen vagy a +36308127085 telefonszámon!

Felvételi követelmények:

közbeszerzés-menedzsment szakon: bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél  

• közbeszerzési-menedzser szakon: gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett közgazdász oklevél  

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

felsőfokú végzettséget igazoló oklevél magyar és (ha van) angol nyelvű oldala  

• szakmai önéletrajz  

• motivációs levél A felvételhez szóbeli felvételi vizsga (motivációs és szakmai elbeszélgetés) kapcsolódik. 

Szakfelelősi köszöntő

A közbeszerzési piac teljes mértékben megváltozott az elmúlt évtizedben. Az adminisztratív támogatáshoz informatikai tudás, az eljárások lefolytatásához a hazai és európai jogesetek ismerete, a szervezetrendszer átlátásához a központi beszerző szervezetek jellegzetességeinek és a hosszú távú beszerzési modelleknek az ismerete szükséges. Az átalakult tudásanyag mellett stratégiai szemléletmódra és minél több vitára, jogesetmegoldás, játékra van szükség, miközben rendszereződik a tudás, kibontakozhat a kreativitás. Szeretettel váruk azokat a kollégákat, akik a közbeszerzést érteni és megismerni szeretnék, fel kívánnak készülni a jövőbeni változásokra, meg akarják érteni a közbeszerzési piaci trendeket és munkájukban szeretnének többet elérni a közbeszerzési piacon.  

Budapesti Corvinus Egyetem

Tátrai Tünde
szakfelelős
egyetemi tanár

A szak tanterve

Tantárgy megnevezéseTárgyfelelős
Közbeszerzési jog I.Dr. Tátrai Tünde
Közbeszerzési jog II.Dr. Tátrai Tünde
Beszerzés a vállalati gyakorlatbanDr. Vörösmarty Gyöngyike
DöntéselméletDr. Wimmer Ágnes
Fenntartható beszerzésDr. Diófási-Kovács Orsolya
Gazdasági szerződések jogaDr. Dudás Gábor
Támogatások pénzügyi kérdéseiDr. Tátrai Tünde
Üzleti stratégiaDr. Stokker Miklós
VersenyjogDr. Tátrai Tünde
Beszerzés informatikai támogatásaDr. Tátrai Tünde

A diploma elvégzése után

  • Közbeszerzési vezető     
  • Ajánlattevő közbeszerzési szakembere   
  • Közbeszerzési tanácsadó 
  • Központi beszerző szerv közbeszerzője 
  • Elektronikus közbeszerzési szakember   
vár a corvinus

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.03.26. - 02:59:31