Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Két egyetem egy vezetőképzés – ez a Corvinus-MSM-SEED Executive MBA!

2024-04-16 14:15:00

A Corvinus-MSM-SEED Executive MBA az egyetlen olyan program, amely két MBA-diplomát kínál a sikeres elvégzése után. Ha 2024. június 3-ig jelentkezel a programra, 10% early bird kedvezményt adunk!
Budapesti Corvinus Egyetem

Kinek ajánljuk a programot? 

A Corvinus-MSM-SEED Executive MBA programra olyan vezetői képességekkel rendelkező szakembereket várunk, akik már általános vezetők, vagy képesek, szeretnének azzá fejlődni. Továbbá szívesen látjuk a kis- és középvállalkozások ambiciózus vezetőit, valamint a vállalkozásukat fejleszteni kívánó vállalkozókat. Az ideális résztvevők nyitott gondolkodásúak, tanulni és fejlődni vágyóak, jól beszélnek angolul, és legalább 5 éves munkatapasztalattal rendelkeznek. 

Miért éri meg jelentkezni? 

A Corvinus-MSM-SEED Executive MBA olyan eszközöket ad a résztvevőknek, amelyek segítségével hatékony és felelős vezetőkké válhatnak, akik a komplex nemzetközi üzleti környezetben is boldogulnak. A program olyan integrált tantervre épül, amely reagál a legújabb üzleti kihívásokra a vezetés, a stratégia, a digitális átalakulás, a vállalkozásvezetés és a vállalati fenntarthatóság területén. Proaktív oktatási módszertanunk kiemelt hangsúlyt fektet a csoporton belüli tanulásra, a készségfejlesztésre, a személyes mentorálásra, valamint a hálózatépítésre. A tananyagot nemzetközi hetek, valamint a valós életből vett projektek egészítik ki. A résztvevők a program sikeres elvégzése után két MBA-diplomát kapnak: a Corvinus által kiadott Executive MBA posztgraduális szakirányú végzettséget, valamint a Maastrichti Egyetem által kiadott Master of Business Administration (MSc) diplomát. 

Hogyan jelentkezz? 

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 6. 

A képzésre ezen a linken lehet jelentkezni. 

Azok számára, akik 2024. június 3. előtt jelentkeznek, 10% kedvezményt biztosítunk a tandíjból (4.950 EUR/félév).  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 17:40:09