Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatóknak – Szakdolgozat leadás, záróvizsga infók

Kedves Végzős Közpolos Hallgatók!

A távoktatási rend miatt megváltozott szakdolgozat leadási időpont az Egyetem által kiadott elnöki rendelet szerint:
2020. május 19. 15:00
Késedelmes leadásra nincsen lehetőség!

Kérjük hogy olvassák el az erről kiadott 29/2020 sz. Elnöki testületi rendelkezést a szakdolgozatleadási határidőkről.
Kötelező csatolni: 
1. Nyilatkozat saját munkáról, (megtalálják lent)
2. Témavezetői nyilatkozat (A szakdolgozati témavezető a hallgató számára kiadandó nyilatkozatot az alábbi szövegezéssel, a …….@uni-corvinus.hu e-mail címéről küldi meg a hallgató részére: ……………………………………………………………(témavezető neve) konzulens kijelentem, hogy …………………………………………… (hallgató neve, Neptun kódja) ……………………………………..című szakdolgozata (mesterképzésben diplomamunkája) benyújtásra alkalmas és védésre ajánlom. A hallgató ezt az e-mailt pdf formában csatolja az 1. számú melléklet szerinti nyilatkozata után 
3. Nyilatkozat a szakdolgozat nyilvánosságáról.  (megtalálják lent)
Csak akit érint:
- Nyilatkozat párhuzamos képzésről 
- Komplex vizsga nyilatkozat (csak a 2014 szeptember előtt kezdetteknek)

A szakdolgozatokat kizárólag elektronikusan, a moodle rendszerben kel leadni, beköttetni nem kell.  Ehhez létre fognak hozni egy Szakdolgozat leadás Közgazdálkodás és Közpolitika MSc 2019_2020_2 nevű kurzust a moodleben. Lesz mód teszt feltöltésre is, ugyanitt. A neptunban nem kell felvenni semmilyen külön tárgyat ehhez. 
A moodle-ben a szakdolgozat leadással egyidőben automatikusan elindul az Urkund nevű szövegegyezés-vizsgáló szofver is, melyről az egyetem által kiadott Urkund hallgatói útmutató ad bővebb felvilágosítást. 

(Korábban abszolvált hallgatóknak: amennyiben még nem adták le a szakdolgozatukat, kérjük ellenőrizzék, hogy van-e jogosultságuk még a moodle rendszerbe való belépésre, és jelezzék a kozpol@uni-corvinus.hu címen, hogy vegyük föl Önöket a kurzusra!)

Kérjük, hogy a Tanulmányi Osztály tájékoztató oldalát is olvassák el, további hasznos információkért pl. mellékletek becsatolása, 2 évnél korábban abszolvált hallgatók vizsgadíja stb)

Kedves Hallgatók!

Kérjük, hogy még most ellenörizzék, hogy megvan-e  a 120 kreditjük, tudnak-e abszolválni. Minden féévben van olyan eset, hogy a hallgató elszámolta, azt hitte egy tárgyról hogy hat kredites de csak három (máris hiányzik 3 kredit), stb..
A felzárkóztató tárgyak nem számítanak bele a teljesítendő 120 kreditbe! A szakdolgozatok fontosabb tartalmi, formai követelményeit az TVSZ szabályozza (155. oldaltól), ezen túlmenőén pedig a Szak által kiadott Szakdolgozat Szabályat az irányadó, mely a Dokumentumok enüből letölthető.

Szakdolgozat belső fedlap: A TVSZ 160. oldalán található minta szerint, a Budapesti Corvinus Egyetem alatt: Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék kerüljön, Kar megadása nem kell mert megszűntek a Karok.    

 A Szak által kiadott Szakdolgozat Szabályzat a Dokumentumok menüben található. A TVSZ szintén elérhető lejjebb ezen az oldalon.  

Kérdés esetén, kérem írjanak a Tanszéki titkársági emailek valamelyikére:

edit.waffenschmidt@uni-corvinus.hu

kozpol@uni-corvinus.hu

TVSZ

Nyilatkozatok

nyilatkozat saját munkáról
Nyilatkozat szakdolgozat nyilvánosságáról
Kedves Hallgatók!

A 2020 június-júliusi záróvizsga beosztását a csatolt dokumentumban lehet megtekinteni.

A záróvizsga tételeket a dokumentumok menüből lehet letölteni.


Záróvizsga jelentkezés központi információk

Záróvizsgára jelentkezés

ZV beosztás 2020

Final Exam Schedule KGKP and PUMA
Vágólapra másolva