Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kollégiumi Iroda

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 43.

Iroda: A109

A fenti e-mail-címen tudjuk biztosítani a folyamatos ügyintézést, kérjük ezen levelezési cím használatát!
A személyes e-mail-ek esetében a munkatársak nem tudják helyettesíteni egymást, illetve az ügymenet nyomon követése sem biztosítható.

Telefonszám:
+36 30 1713812
vagy a+36 30 1713811 telefonszámon lehet érdeklődni, amennyiben a fenti hívószámon nem elérhető munkatársunk.
Mindkét telefonszám munkaidőben hívható (asztali készülék).
  • házirend betartásának ellenőrzése
  • kollégium-üzemeltetés adminisztrációja
  • kollégiumi koordináció
  • kollégiumi ügyintézés: be- és kiköltözés, kollégiumi hallgatói adminisztráció
  • kollégiumi NEPTUN adminisztráció: díjak kiírása, befizetések
  • EKT szavazati jogú tag
Fogadóóra napjaSzorgalmi időszakVizsgaidőszakNyári szünet
Hétfő10:00-12:0010:00-12:00
Szerda10:00-12:0010:00-12:00 10:00-12:00
Augusztus 4-én és 11-én
zárva vagyunk!
Személyes ügyintézés

Kérjük, lehetőség szerint az online ügyintézést részesítsd előnyben: NEPTUN, e-mail, telefon! Amennyiben csak személyesen intézhető az ügy, várunk, nem kell időpontot foglalni a Székesfehérvári Campus hallgatóinak. Az időpontfoglalás a KözGáz Campus hallgatóira vonatkozik, azaz budapesti ügyintézőhöz fut be, így kérjük, ne foglaljon senki időpontot.

Figyeljétek az aktuális nyitvatartási időket, ami a rendelkezések szerint változhat!
A Székesfehérvári Campus Kollégiuma a Campus A épületének tetőterében kapott helyet. A kollégium nagyrészt kétszobás lakóegységekben, 2 db kétágyas szobával várja a kollégistákat, 58 fő elhelyezési kapacitással. Minden lakóegységhez külön zuhanyzó/mosdó helyiség és WC tartozik. A szobák és a közösségi helyiségek légkondicionáló berendezéssel felszereltek. Rendelkezésre áll egy kétágyas szoba mozgáskorlátozott hallgatók részére. Miután a kollégium az oktatási terekhez közel, az épület tetőtérben helyezkedik el, így rendkívül kényelmes megoldás a hallgatok részére.A kollégistákat egy kártyás beléptető rendszer védi az illetéktelen látogatóktól. Tanulási lehetőséget két tanulószoba biztosítja, melyből az egyik 6 számítógéppel felszerelt, a másik 10 férőhellyel nyugodt körülményeket biztosít a vizsgára, ZH-ra készüléshez. A szobában tanulókat segíti, hogy minden szobában internetelérés biztosított.
A kollégisták egy modern, új bútorzattal felszerelt közösségi térben tudják eltölteni a szabadidejüket, rendelkezésre áll ülőgarnitúra, csocsóasztal, rexasztal, televízió a kikapcsolódáshoz. A közös konyha és étkező is e tér része, ami kerámialapos tűzhelyekkel, sütővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, hűtőgépekkel, konyhaszekrényekkel felszerelt. A mosás a kollégiumi szinten lévő mosókonyhában megoldható, 3 db automata mosógép és egy szárítógép szolgálja ki a kollégistákat.
A sportolni vágyók igénybe vehetik a 2018 tavaszán kialakított fitnesz szobákat, ahol kondicionáló gépekkel tudják a feszültséget levezetni, erőnlétüket fenntartani. A biztonságot a kiépített tűzjelző rendszer és a közösségi tereket figyelő kamerarendszer biztosítja.    
Dénes Mária denes.maria@uni-corvinus.hu Kancellári Szervezet / Infrastrukturális szolgáltatások / Székesfehérvári Campus
hallgatói és oktatási szolgáltatások referens / Officier of student and education services
Székesfehérvár, Budai út 43. A 109
Telefon: +36 30 171 3812
Czinkon-Léber Judit leber.judit@uni-corvinus.hu Kancellári Szervezet / Infrastrukturális szolgáltatások / Székesfehérvári Campus
hallgatói és oktatási szolgáltatások referens / Officier of student and education services
Székesfehérvár, Budai út 43. A 109
Telefon: +36 30 171 3811
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.25. - 16:45:26