Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kollégium

A Székesfehérvári Campus Kollégiuma a Campus A épületének tetőterében kapott helyet. A kollégium nagyrészt kétszobás lakóegységekben, 2 db kétágyas szobával várja a kollégistákat, 50 fő elhelyezési kapacitással. Minden lakóegységhez külön zuhanyzó/mosdó helyiség és külön WC tartozik. A szobák és a közösségi helyiségek légkondicionáló berendezéssel felszereltek. Rendelkezésre áll egy kétágyas szoba mozgáskorlátozott hallgatók részére. A kollégium az oktatási terekhez közel, az épület tetőtérben helyezkedik el, így rendkívül kényelmes megoldás a hallgatok részére.

A kollégistákat egy kártyás beléptető rendszer védi az illetéktelen látogatóktól. Tanulási lehetőséget két tanulószoba biztosítja, melyből az egyik 6 számítógéppel felszerelt, a másik 10 férőhellyel nyugodt körülményeket biztosít a vizsgára, ZH-ra készüléshez. A szobában tanulókat segíti, hogy minden szobában internetelérés biztosított.

A kollégisták egy modern, új bútorzattal felszerelt közösségi térben tudják eltölteni a szabadidejüket, rendelkezésre áll ülőgarnitúra, csocsóasztal, rexasztal, televízió a kikapcsolódáshoz. A közös konyha és étkező is e tér része, ami kerámialapos tűzhelyekkel, sütővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, hűtőgépekkel, konyhaszekrényekkel felszerelt. A mosás a kollégiumi szinten lévő mosókonyhában megoldható, 3 db automata mosógép és egy szárítógép szolgálja ki a kollégistákat.

A sportolni vágyók igénybe vehetik a 2018 tavaszán kialakított fitnesz szobákat, ahol kondicionáló gépekkel tudják a feszültséget levezetni, erőnlétüket fenntartani. A biztonságot a kiépített tűzjelző rendszer és a közösségi tereket figyelő kamerarendszer biztosítja.
Kollégiumi adminisztráció

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 43.

Iroda: A109


Telefon (munkaidőben hívható asztali készülék): +36 30 171 3812

A személyre szabottan küldött e-mail-eknél távollét esetén nem tudjuk követni az ügyintézés helyettesítését, ezért kérjük a kollégiumi ügyeket a fenti levelezési címen bonyolítani!

A nyári fogadóórák esetében előzetesen kérjük a telefonos egyeztetést a szabadságolások miatt.

Szolgáltatások:
  • házirend betartásának ellenőrzése
  • kollégium-üzemeltetés adminisztrációja
  • kollégiumi koordináció
  • kollégiumi ügyintézés: be- és kiköltözés, kollégiumi hallgatói adminisztráció
  • kollégiumi NEPTUN adminisztráció: díjak kiírása, befizetések
  • EKT szavazati jogú tag
FogadóóraSzorgalmi időszakVizsgaidőszak
Hétfő13.00-15.0010.00-12.00
Szerda 10.00-12.00 10.00-12.00
2020. augusztusi fogadóórák (előzetes bejelentkezés szerint) az alábbi napokon 10:00-12:00 között:
- 2020. augusztus 5.
- 2020. augusztus 12.
- 2020. augusztus 26.
Dénes Mária denes.maria@uni-corvinus.hu Kancellári Szervezet / Infrastrukturális szolgáltatások / Székesfehérvári Campus
Tanulmányi és kollégiumi előadó / Student and Dormitory Service Clerk
Székesfehérvár, Budai út 43. A.109
Telefon: +36-30-171-3811
Vágólapra másolva