December - 2018
H K S C P S V
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

6+1 érv a Székesfehérvári Campus mellett

A Corvinus új bázisa, a Székesfehérvári Campus ugyanolyan magas színvonalú képzéseket kínál, mint budapesti intézményünk, azonban egyéb sajátosságai különösen vonzóvá teszik a felvételi előtt állók számára.

Összeszedtünk hat plusz egy érvet, hogy miért jó választás Fejér megye székhelye a tavasszal érettségizők számára, különösen, ha az egyetemi évek alatti megélhetés is fontos szempont számukra.

Tovább

Tudj meg mindent a duális képzésekről!

Cipősdoboz adománygyűjtő akció

Adományozz, mint Chuk Norris!

A BCE Székesfehérvári Campusa is csatlakozik az országos Cipősdoboz adománygyűjtő akcióhoz, melynek célja a rászoruló, árva, nagycsaládos, vagy beteg gyerekek karácsonyi megajándékozása.

Ez az a jótékonysági program, amely miatt még Chuck Norris is Magyarországra jött, hogy támogassa! A BCE Székesfehérvári Campusának Corvinus Alba Karrier Klubja és a Kollégiumi Bizottság is úgy döntött, hogy csatlakoznak az adománygyűjtő programhoz. A sikeres gyűjtéshez azonban RÁD is szükség van! 2018. december 20-ig várjuk a cipősdobozokba csomagolt ajándékokat, melyeket a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának portáján lehet leadni.

2018. december 20-ig várjuk a cipősdobozokba csomagolt ajándékokat, melyeket a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának portáján lehet leadni.

Ha segíteni szeretnél, nem kell mást tenned, csak keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt! Ezután döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékod, s ennek megfelelően töltsd meg a cipősdobozt. Majd csomagold be, és tüntesd fel rajta jól láthatóan, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánod.

 

 

Az ideális csomagolás módjáról, arról, hogy mit tegyél és mit ne a dobozba, ezen a linken tájékozódhatsz részletesen.

Csatlakozz hozzánk, és próbáld ki, hogy mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban!

December 20-ig van lehetőséged

 

 

Hetven tábla csoki jótékony célra

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is csokoládégyűjtésbe fogtak a Corvinus Székesfehérvári Campusának hallgatói.

A tavalyi sikeres megmozduláson felbuzdulva, idén is jótékonysági csokoládégyűjtő akciót szerveztek a campus hallgatói.

Az adakozásnak köszönhetően hetven tábla édesség gyűlt össze, melyet a főszervező Nagy Dániel másodéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató adott át a gyűjtőponton.

A csokoládék nehéz helyzetű, nevelőotthonban élő gyerekek karácsonyfája alá kerülnek, ajándékként. Köszönjük mindazoknak a támogatását, akik részt vettek az adományozásban!

Utolsó frissítés: 2018.12.08.