Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Miért legyél CIDizen?

Kik vagyunk mi? 
2008 óta működünk, mára pedig közel 100+ fős diákszervezetté nőttük ki magunkat. Tagjaink olyan aktív, lelkes és informatika iránt érdeklődő hallgatók, akik az egyetemi órákon túl szeretnének az IT különböző területeivel megismerkedni – természetesen egy összetartó közösség részeként.

Mit csinálunk? 
Képzési rendszerünk a Talent Program, ahol az általad választott karrierút – Üzleti Intelligencia, IT tanácsadás vagy Szoftverfejlesztés – során naprakész gyakorlati tudást szerezhetsz a világ vezető IT cégeitől. Amellett, hogy megismerkedsz a jövő munkahelyeivel, sokkal tisztább képet kapsz arról, hogy az álláshirdetések mögött milyen munka is áll. A Talent Program kurzusalkalmai mellett belső képzésekkel, workshopokkal, MeetUpok szervezésével is foglalkozunk: ezek témája meglehetősen széles, a mesterséges intelligenciától és az webfejlesztéstől kezdve egészen az Adobe termékek (Photoshop és Illustrator) oktatásáig vagy az adatbányászatig terjed a skála.

Természetesen közösségünk építésére, a tagok közti minél szorosabb kapcsolat és összhang megteremtésére is törekszünk. Csapatépítéssel, rendszeres közösségi programokkal garantáljuk a családias hangulatot. A tagságot többségében gazdinfós hallgatók alkotják, azonban várunk szaktól függetlenül minden informatika iránt érdeklődő Corvinusos egyetemistát.


Vágólapra másolva