Ugrás a fő tartalomra

BCE publikációs portfolió: 2017-2021

Az alábbi intézeti csoportosításokban elérhető publikációs táblázatok kizárólag az MTMT-ben, a nyilvános felületen elérhető tudományos és oktatási jellegű, könyv, könyvrészlet, folyóiratcikk, egyéb konferenciakötet és egyéb konferenciaközlemény típusba tartozó publikációkat tartalmazza, az alábbi besorolásokkal: szakcikk, összefoglaló cikk, rövid közlemény, sokszerzős cikk, esszé, konferenciaközlemény; szaktanulmány, könyvfejezet, műhelytanulmány része, konferenciaközlemény, felsőoktatási tankönyv része, oktatási anyag része, szócikk; szakkönyv, monográfia, kézikönyv, műhelytanulmány, tanulmánykötet, konferenciakötet, felsőoktatási tankönyv, oktatási anyag; egyéb konferenciaközlemény; kutatási jelentés.

A szerzők köre: a Budapesti Corvinus Egyetem oktató és kutató munkakörben 2022. január 31-én foglalkoztatott munkavállalója.

A publikációs lista 2017 és 2021 közötti publikációkat tartalmaz. A publikációs adatok a 2022. január 20-i MTMT állapotot mutatják. Az ez után bekerült publikációk jelenleg nem szerepelnek az adattáblákban.

A táblázatban látható folyóiratrangsor (Scimago Journal Ranking) adatok az MTMT adatbázisából származnak. A 2021-ben megjelent folyóiratcikkek mellett a 2020-as Q besorolások láthatóak. Ha egy folyóirat több kategóriában is szerepel, akkor az MTMT-ből a legjobb besorolás került átvételre.

A folyóiratrangsorokról a könyvtár honlapján található áttekintés.

A fentiekből következik, hogy a publikációs táblázat nem a Budapesti Corvinus Egyetem publikációs teljesítményét mutatja, hanem a fent részletezett jelenlegi oktatók 2017-2021 közötti tudományos és oktatási publikációit.

A táblázatok megtekintése és letöltése Cusman bejelentkezés után lehetséges.

Akadémiai vezetés

Kapcsolódó dokumentumok

Rektorhelyettesek
Dékánok, CDI főigazgató

Intézetek

Kapcsolódó dokumentumok

Gazdaság- és Közpolitika Intézet
Informatikai Intézet
Kommunikáció és Szociológia Intézet
Közgazdaságtan Intézet
Marketing Intézet
Matematikai és Statisztikai Modellezés Intézet
Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézete
Pénzügyi, Számviteli és Gazdasági Jogi Intézet
Vállalatgazdaságtan Intézet
Vállalkozásfejlesztési Intézet
Vezetéstudományi Intézet

Kutatóközpontok, kompetenciaközpontok

Kapcsolódó dokumentumok

Kompetenciaközpontok
Kutatóközpontok

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.14. - 01:57:35