Ugrás a fő tartalomra

BCE publikációs portfolió: 2022-2023

Az alábbi intézeti csoportosításokban elérhető publikációs táblázatok kizárólag az MTMT-ben, a nyilvános felületen elérhető tudományos és oktatási jellegű, könyv, könyvrészlet, folyóiratcikk, egyéb konferenciakötet és egyéb konferenciaközlemény típusba tartozó publikációkat tartalmazza, az alábbi besorolásokkal: szakcikk, összefoglaló cikk, rövid közlemény, sokszerzős cikk, esszé, konferenciaközlemény; szaktanulmány, könyvfejezet, műhelytanulmány része, konferenciaközlemény, felsőoktatási tankönyv része, oktatási anyag része, szócikk; szakkönyv, monográfia, kézikönyv, műhelytanulmány, tanulmánykötet, konferenciakötet, felsőoktatási tankönyv, oktatási anyag; egyéb konferenciaközlemény; kutatási jelentés.

A szerzők köre: a Budapesti Corvinus Egyetem oktató és kutató munkakörben 2023. október 15-én foglalkoztatott munkavállalója.

A publikációs lista 2022-ben és 2023-ban megjelent publikációkat tartalmaz. A publikációs adatok a 2024. január 29-i MTMT állapotot mutatják. Az ez után bekerült publikációk jelenleg nem szerepelnek az adattáblákban.

A táblázatban látható folyóiratrangsor (Scimago Journal Ranking) adatok az MTMT adatbázisából származnak. A 2023-ben megjelent folyóiratcikkek mellett a 2022-es Q besorolások láthatóak. Ha egy folyóirat több kategóriában is szerepel, akkor az MTMT-ből a legjobb besorolás került átvételre.

A folyóiratrangsorokról a könyvtár honlapján található áttekintés.

A fentiekből következik, hogy a publikációs táblázat nem a Budapesti Corvinus Egyetem publikációs teljesítményét mutatja, hanem a fent részletezett jelenlegi oktatók 2022-2023 közötti tudományos és oktatási publikációit.

A táblázatok megtekintése és letöltése Cusman bejelentkezés után lehetséges.

Akadémiai vezetés

Kutatóközpontok

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.12. - 18:39:45