Ugrás a fő tartalomra

BCE publikációs portfolió: 2014-2020

Az alábbi intézeti csoportosításokban elérhető publikációs táblázatok kizárólag az MTMT-ben, a nyilvános felületen elérhető tudományos és oktatási jellegű, könyv, könyvrészlet, folyóiratcikk, egyéb konferenciakötet és egyéb konferenciaközlemény típusba tartozó publikációkat tartalmazza, az alábbi besorolásokkal: szakcikk, összefoglaló cikk, rövid közlemény, sokszerzős cikk, esszé, konferenciaközlemény; szaktanulmány, könyvfejezet, műhelytanulmány része, konferenciaközlemény, felsőoktatási tankönyv része, oktatási anyag része, szócikk; szakkönyv, monográfia, kézikönyv, műhelytanulmány, tanulmánykötet, konferenciakötet, felsőoktatási tankönyv, oktatási anyag; egyéb konferenciaközlemény; kutatási jelentés.

A szerzők köre: a Budapesti Corvinus Egyetem oktató és kutató munkakörben 2021. januárjában foglalkoztatott (T1 nyilatkozat alapján) munkavállalója , illetve a Corvinus Doktori Iskolák PhD hallgatója/doktorandusza és doktorjelöltje.

A publikációs lista 2014 és 2020 közötti publikációkat tartalmaz. A publikációs adatok a 2021. január 20-i MTMT állapotot mutatják. Az ez után bekerült publikációk jelenleg nem szerepelnek az adattáblákban.

A táblázatban látható folyóiratrangsorok adatok forrásai:
MTA IX. Osztály Bizottsági folyóiratlistái (elérhető az MTA oldalán)
SJR és Q értékek: Scimago Journal Ranking
AIp értékek: Clarivate Journal Citation Reports-ból származó Article Influence Score (AIS) adatok alapján. A 2014, 2015 évekre vonatkozó adatok elérhetők az eigenfactor.org honlapon.

A folyóiratrangsorokról a könyvtár honlapján található áttekintés.

Röviden, mind az SJR és Q, mind az AIp értékek a vonatkozó adatbázis (Scopus, illetve Clarivate Journal Citation Reports) hálózatközponti mértékei alapján lettek meghatározva: az SJR hároméves és önhivatkozásokat is tartalmazó adatok alapján, a Clarivate JCR ötéves önhivatkozások nélküli adatok alapján.

Mind a Q, mind az AIp értékek az adott adatbázisra vonatkozó származtatott értékek: a Q érték egy kívülről, a kiadó által meghatározott, szakterületi csoportosításban elfoglalt hely (egy folyóiratnak több besorolása is lehet), míg az AIp az adott folyóirat percentilis értékét mutatja (pl. 70 –» az adott folyóiratban publikált cikk várható hatása nagyobb az adatbázisban lévő folyóiratok 70%-ánál).

A fentiekből következik, hogy a publikációs táblázat nem a Budapesti Corvinus Egyetem publikációs teljesítményét mutatja, hanem a fent részletezett jelenlegi oktatók 2014-2020 közötti tudományos és oktatási publikációit.

A táblázatok megtekintése és letöltése Cusman bejelentkezés után lehetséges.

Rektor, rektorhelyettesek, programigazgatók

Kapcsolódó dokumentumok

Rektori szervezet – Rektor
Rektori szervezet – Akadémiai rektorhelyettes
Rektori szervezet – Kutatási rektorhelyettes
Rektori szervezet – Oktatási rektorhelyettes
Rektori szervezet – Nemzetközi rektorhelyettes – Nemzetközi vezető
Rektori szervezet – Programigazgatók

Intézetek

Kapcsolódó dokumentumok

Gazdaság- és Közpolitika Intézet
Informatikai Intézet
Kommunikáció és Szociológia Intézet
Közgazdaságtan Intézet
Marketing Intézet
Matematikai és Statisztikai Modellezés Intézet
MNB Intézet
Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézete
Pénzügyi, Számviteli és Gazdasági Jogi Intézet
Vállalatgazdaságtan Intézet
Vállalkozásfejlesztési Intézet
Vezetéstudományi Intézet

Kutatóközpontok, Doktori Iskolák, Kompetenciaközpontok

Kapcsolódó dokumentumok

Kutatóközpontok
Corvinus Doktori Iskolák
Kompetenciaközpontok
Infrastrukturális szolgáltatások
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.25. - 21:01:37